Yksi koulutusreissu on nyt saatu melkein päätökseen Helsingissä. Matkaan tarttuikin vielä enemmän kun uskalsin edes toivoa! Sain uutta oppia mahtaviin Medik8-sarjan kemiallisiin kuorintoihin (jotka myös uudistuivat), mutta kirsikkana kakun päällä oli tänään käyty Hydrogen-ihonhoitolaitteen koulutus ja sen saapuminen ensimmäisenä hoitolana Rovaniemelle on ihan mahtavaa! Tuntuu niinkuin olisin löytänyt yhden puuttuvan palasen kasvohoito-valikoimiini.

Itse tänään hoidon saaneena, voin sanoa kuinka selvästi paremmalta iho tuntuu! Freshiltä, puhdistuneelta ja kirkkaalta, mitä muuta voisi toivoa? Hoito ei sattunut, tuntui lähinnä aivan ihanalta ja rentouttavalta (mitä nyt uteliaisuudeltani pystyin rentoutumaan). Itselleni hoitovalikoimiin tulee kaksi erilaista Hydrogen-kasvohoitoa 60min ja 90min.

Miten Hydrogen toimii? Hydrogen toimii ihoa kuorivasti ja ihohuokosia puhdistavasti veden ja vedyn avulla. Kasvohoitolaite pystyy puhdistamaan ihoa syvältä huokosista asti. Hoito estää vapaiden radikaalien hyökkäyksen solukalvolle, soluytimeen ja DNA:han. Poistaa myrkyt solun sisä- ja ulkopuolelta. Vety on maailman pienin elementti ja kun kaksi vetyatomia laitetaan yhteen syntyy vetymolekyyli H2. H2 on toimintakykyinen vedessä sekä öljyssä, joten sillä on ihanteellista hoitaa ihoa. Solukalvo sisältää öljyä ja vettä, joten H2 pystyy tunkeutumaan sen läpi.

Hoito on turvallinen eikä siitä ole palautumis aikaa. Hoito sopii mm. kuivalle-, ryppyiselle- ja elottomalleiholle, ohentuneelle iholle, couperosaiholle, epäpuhtaalle- ja akneiholle, laajentuneille ihohuokosille, ilmansaasteista-, elämäntavoista- tai ulkoilusta herkistyneelle iholle, ilmastoinnille altistuneelle iholle. Hoidon tarkoituksena on puhdistaa, kirkastaa, kosteuttaa ja lisätä ihon vastustuskykyä.

Olen todella innoissani voidessani tarjota Teille tällaista hoitoa! Laite saapuu hoitolaan ensi viikon aikana, ja ilmoitan kun hoidot ovat varattavissa!