Ajankohtaista

Blogi

Ihana aurinko!

Ihana aurinko!

Taas on huomaamatta vierähtänyt se puolivuotta viime kuulumisista. Olen innolla vienyt yrityksen palveluita eteenpäin ja saanut ihan mielettömästi uusia palveluita valikoimiin kuten ihon rakennetta parantavat hoidot cellboosterit, super suositun profhilon sekä viscoderm skinkó e! Nyt onkin ihan mahtava aika lähteä valmistamaan ihoa kesään.

Valikoimiin on myös tulleet huulten muotoilut Teosyal ja Restylane tuoteperheillä. Teen myös huulten ympärys ihon hoitoja kuten ”tupakkaryppyjen” siloitusta ja suupielten nostoa.

Teosyal täyteaineet

Super suosittu profhilo, josta palautuminen on super nopeaa.

Uutuutena Viscoderm Skinkó e, joka on aivan loistava silmänympärysalueelle.

Edelleen teen töitä myös sairaanhoitajana sairaalan päivystyksessä ja nautin siellä työstä todella! Ja ensimmäistä kertaa ikinä meinasin lomailla KOKO HEINÄKUUN!

Ihanaa kevättä, nähdään hoitolalla!

 

 

 

 

Ihanaa Joulun odotusta ❤

Ihanaa Joulun odotusta ❤

Hei,

Pian koittaa jo Jouluaatto, aika on mennyt ihan hurjaa vauhtia! Lahjakortteja voi ostaa hoitolalta tai tilaamalla netin kautta sähköpostiin. Muistutan, että teemme kaikki kortit itse, pyrimme toimittamaan tilaukset mahdollisimman pian. Lahjakortteja saa joko summalle tai hoidolle ja kortit käyvät kaikille tekijöille hoitolassa tai tuotteisiin.

On ilo myös ilmoittaa, että olen valmistunut sairaanhoitajaksi! Pitkään tätä puurrettiin, mutta nyt se on paketissa! Olen laillistettu Valviran puolesta ja työskentelen myös terveydenhuollon puolella päivystyksessä 50% työajalla. Eli tätä nykyään teen 50/50 töitä hoitolalla ja terveydenhuollossa. Tämä tosiaan tietää vain enemmän aikoja hoitolaan aiempaan verrattuna, koska viime vuosi on mennyt lähes kokonaan harjoitteluiden merkeissä. Nyt enää työskennellään, pidemmät opiskelut saa nyt jäädä ainakin hetkeksi!

Uusia hoitoja on tullut ja lisää tulee alkuvuoden aikana! Vasta hoitolaan rantautunut profhilo on erittäin tehokas kiinteyttymään kasvojen ja kaulan ihoa. Tulossa myös huulientäyttö ja leuankärjen muotoilua Teoxane-täyteaineella. Myös ihanat Cellbooster ihon teholiuokset ovat tulossa valikoimiin alkuvuodesta.

On ihanaa kun pystyn laajentamaan hoitoja ja tarjota Teille entistä enemmän ❤️

Ihanaa Joulun odotusta kaikille!

Terveisin

Saara

 

Syksyn kuulumisia

Syksyn kuulumisia

Viimeinen sairaanhoitaja harjoitteluni pyörähtää kohta käyntiin! Joulukuun puoleen väliin mennessä pitäisi olla kaikki opinnot paketissa ja valmistun sairaanhoitajaksi. Viimeisen harjoittelun menen tekemään päivystykseen. Viimeistä vuotta kun katselee niin paljon on harjoiteltu ja vihdoin loppusuora on menossa! Opparikin on jo hyvällä mallilla (ainakin omasta mielestäni).

Uutuutena olen päässyt tutustumaan mahtavaan Profhilohoitoon! Profhilo on tykätty ja suosittu hoito, jota saa nyt meiltä myös. Innolla odotan, että pääsen tekemään hoitoja kunnolla sillä tulokset ovat olleet aivan käsittämättömän mahtavia veltostuneelle +35v. iholle! Profhilo tarjous on voimassa meillä vielä 30.10 asti.

Ihanaa Syksyä!

Maaliskuun kuulumisia!

Pitkästä aikaa kerkeän kirjoittamaan tännekin! Koko syksy ja alkuvuosi on mennyt sairaanhoitaja-opintojeni parissa. Olen ollut harjoittelemassa yhteensä 18 viikkoa! Vielä on edessä 3 harjoittelua, mutta enemmän on takana kuin edessä. Seuraava harjoitteluni on touko-kesäkuu, sitä seuraava elo-syyskuu ja viimeinen loka-joulukuu, ja sitten (uskomattomalta kuin se tuntuukaan) minun pitäisi valmistua sairaanhoitajaksi! Eli jo tämän vuoden jouluna. Olen päässyt mitä mahtavimpiin harjoitteluympäristöihin, kuten kirurgian vuodeosasto, sisätautien vuodeosasto, ihotautipoliklinikka sekä päivystyspoliklinikka. Akuuttihoitotyö vei mennessään ja siksi olenkin päätynyt opinnoissani suuntautumaan akuuttiinhoitotyöhön!

Heidi on myös palannut äitiyslomalta takaisin, ihana saada Heidi taas porukkaan mukaan!

Maaliskuussa kouluttauduimme pHformulaan sekä ColorX-pigmentointien poistoon!

Maaliskuu on ollut kouluttautumisen juhlaa! Saamme hoitolaamme kaksi uutta hoitokokonaisuutta! Minä, Heidi ja Milla olemme kouluttautuneet pHformula- ihonhoitosarjaan ja ensimmäisenä Rovaniemellä, saammekin tarjota mahtavia ihon pinnoitushoitoja!

Mitä pinnoitus sitten on? Pinnoitus on innovatiivinen tapa kuljettaa puhtaita ja tehokkaita happoja iholle, ilman isompaa ihonpinnan ärsytystä! Palautuminen on nopeaa ja tulokset mahtavia. Eli happojen mahtavat ominaisuudet monelle erilaiselle iholle!

  • A.G.E -> Ikääntyvälle
  • A.C -> Aknelle ja epäpuhtuksille
  • M.E.L.A -> Pigmentoituneelle iholle sekä niille jotka kaipaavat ihonvärin tasoitusta
  • C.R -> Krooninen punoitus, kuten ruusufinni

Hoidoilla saadaan mahtavia tuloksia sarjana tehtynä! Hoidossa aina tarkistamme myös kotihoitotuotteiden käytön, jotta saat mahdollisimman hyvät tulokset hoidoista.

Suvi on parhaillaan kouluttautumassa Tampereella, ColorX- pigmentointien poistoon. Eli kohta meiltä saa myös pigmentointien poistoja.

Ihanaa Maaliskuun jatkoa ja nähdään hoitolalla!

 

 

Syksy 2021

Heippa hei!

Syksyn tulle Saaralla alkaa sairaanhoitaja-opintoidensa puolesta harjoittelu 20.9 ja jatkuu aina 18.12 asti. Tänä aikana Saara kyllä työskentelee, mutta aikoja on todella rajoitetusti. Ajat pystytään avaamaan vasta viimetingassa, sillä Saara saa tietää harjoittelunsa aikataulut vasta mennessä harjoitteluun 20.9. Joten älä huoli, aikoja kyllä tulee, mutta viimetingassa.

Hoitolassa tulee aloittamaan uusi kosmetologi Milla. Milla on aiemmin työskennellyt yrittäjänä alalla. Millalta luonnistuu niin kaikki perinteiset kosmetologiset hoidot, kuten kasvohoidot, jalkahoidot ja hieronnat. Näiden lisäksi Milla tekee klassisia ripsienpidennyksiä, kestotaivutuksia sekä browliftejä.

Valitettavasti jouduimme Siljasta luopumaan, hän lähti opiskelemaan Ouluun insinööri- opintoja. Kaikkea ihanaa Siljalle tulevaisuuteen, Hän on täyttä kultaa! ..tai ehkäpä saan hänet tänne meille heittämään keikkaa välillä, miltä se kuulostaisi?