Kosmetologi- ja hierojapalvelut

Kasvohoidot

Kauneushoitolassamme kasvohoidot toteutetaan laadukkaalla Dr. Baumann-, Medik8-, Dermaviduals-, Environ- tai Anumati Naturals- kasvohoitosarjalla. Mikroneulaus toteutetaan siihen tarkoitetulla Dermaceuticals- ihonhoitosarjalla. Kaikki  ihonhoitosarjat ovat erittäin laadukkaita hoitolasarjoja juuri Sinun ihollesi! Hoitolassamme Saara toteuttaa hoidot Dr.Baumann-, Medik8-, Dermaviduals- ja Dermaceuticals- ihonhoitosarjoilla. Heidi toteuttaa kasvohoidot Environ- ja Anumati Naturals- ihonhoitosarjoilla.

Dr. Baumann on Bionomista ihonhoitoa. Bionomisen kosmetiikan pääperiaatteet ovat tuotteiden optimaalinen siedettävyys, huolellinen valmistusaineiden valinta, täydellinen yhteensopivuus ihon fysiologiaan ja anatomiaan, liiallisten pakkausmateriaalien välttäminen sekä kieltäytyminen eläinperäisten ainesosien käytöstä. Kaikki ihonhoitotuotteemme ovat hyvin tutkittuja, hajusteettomia ja säilöntäaineettomia.

Medik8 on edelläkävijä ammattimaisen tuotteiden valmistajana. Seerumit ja voiteet tuotetaan Medik8 laboratoriossa Englannissa käsin, pienerissä, ilmattomassa tilassa tuoreuden takaamiseksi. ”Tuoreus” mahdollistaa sen että tuotteet ovat täysin stabiileja ja siitä syystä myös myös tehokkaita viimeiseen pisaraan asti. Medik8 on erikoistunut valmistamaan ammattimaisen tehokkaita tuotteita, joiden hoitotulokset vahvistetaan tieteellisin menetelmin. Tuotteet ovat suunniteltu erityisesti ikääntyvälle iholle, aknen hoitoon, punoittavalle iholle, hyperpigmentaation hoitoon sekä kuivalle iholle. Hänen filosofiansa on kehittää stabiileja, ihoystävällisiä aktiiviaineita ja kosmetiikkatuotteita, joiden teho voidaan tutkitusti osoittaa ja joiden valmistaminen jättää mahdollisimman pienen hiilijalanjäljen.

Anumati Naturals on  fytoterapiaan perustuva ammatti ihonhoitosarja, joka tarjoaa kokonaisvaltaisuutta ihonhoitoon. Sarja on  luotu Suomalaisen luonnon ja kansanperinteen inspiroimana. Luonto on hyvinvoinnin lähde iholle ja sen monivivahteiset raaka-aineet, aina kasveista, kukista marjoihin. Jokainen tuote on täynnä kasviuutteita ja luonnollisia ravintoaineita, jotka täydentävät ihon luonnollisia toimintoja torjuen ihon epätasapainoa sekä ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä. Tuotteet kunnioittavat ja ylläpitävät ihon optimaalista pH- ja kosteustasapainoa, mikä saa ihon sekä tuntumaan että näyttämään  terveeltä ja elinvoimaiselta.

Environ on A-vitamiiniin pohjautuva ihonhoito sarja. Environ-tuotteiden keskeisin ainesosa on A-vitamiini. Jotta iho pysyy terveenä ja vahvana, se tarvitsee A-vitamiinia päivittäin. Kun A-vitamiinin hoitovaikutusta tuetaan muilla tieteellisesti perustelluilla aktiiviaineilla, kuten antioksidanteilla ja peptideillä, ihossa nähdään todellisia tuloksia.

Dermaviduals.Poikkeuksellisen upean dermaviduals®-sarjasta tekee se, että se on mitä sopivin myös erittäin herkille: tuotteissa ei käytetä lainkaan iholle vieraita aineita, vaan ainoastaan hyvin siedettyjä, fysiologisia aineosia – niinpä dermaviduals®-ihonhoitotuotteissa ei käytetä ihoa kuormittavia säilöntäaineita, emulgaattoreita, mineraaliöljyjä, silikonia, väriaineita eikä hajusteita. Hoitomenetelmän idea on hoitaa ihon sarveiskerros kuntoon, jolloin iho kuntoutuu myös pinnan alta. Hoitotuotteiden tehtävä on ennaltaehkäistä ihon häiriöitä, suojata ja säilyttää iho hyväkuntoisena.

Timanttihionta

Timanttihionta-kasvohoito on kuoriva, kirkastava ja ihoa tasoittava laitekasvohoito. Saara toteuttaa timanttihionnan happi-timanttihiontana. Sopii lähes kaikille ihotyypeille, sillä hionnan voimakkuutta voidaan säätää. Poistaa ihon pinnalta tehokkaasti kuolleen ihosolukon, jolloin tuotteet pääsevät imeytymään ihoon ihanteellisesti. Hoito sopii erityisesti; paksulle ja samealle iholle: pigmenttimuutoksiin, arpiin, juonteisiin sekä epäpuhtaalle iholle. Sarjana saadaan iholle parempia tuloksia.

Timanttihionta yhdistetään joko täydelliseen- tai tunnin kasvohoitoon.

Medik8- Peeling kasvohoito

Medik8- hapotuskasvohoito kirkastaa, syväpuhdistaa ja uudistaa ihoa. Sopii lähes kaikille ihotyypeille. Happoja löytyy erilaisia, joten kaikille ihoille löytyy omansa. Erityisesti hoito sopii epäpuhtaalle, elottomalle, pigmenttiselle ja pintakuivalle iholle. Sarjana saadaan iholle parempia tuloksia. Hapotuksen jälkeen iholla yleensä esiintyy kuivuutta, joka on täysin normaalia.

Hapotushoito on hoitonaan oma tunnin mittainen hoito tai sen voi yhdistää täydelliseen kasvohoitoon.

Ultraäänihoito

Ultraäänihoito rauhoittaa, kirkastaa, puhdistaa, kiinteyttää sekä vilkastuttaa aineenvaihduntaa. Hoito sopii melkein kaikille, mutta metalliosat kasvojen alueella tai raskaus ovat syitä, jolloin hoitoa ei voi tehdä.

Ultraäänihoito yhdistetään joko täydelliseen- tai tunnin kasvohoitoon.

Yksilöllinen kasvohoito

Jos et tiedä mitä haluat kasvoillesi tehtävän, varaa aika kasvohoitoon. Varaamme aikaa 1 h 30 min ja siinä kerkeämme tehdä juuri sinulle yksilöllisen hoidon. Joka kerralla tutkimme ihosi ja katsomme, mitä sillä hetkellä olisi hyvä tehdä juuri Sinulle.

Dermapen- kynämikroneulaus

Tehokas ja vertaansa vailla oleva DermaPen- mikroneulaushoito. DermaPen on huomattavasti hellävaraisempi iholle kuin perinteinen mikroneulausrulla, mutta teholtaan omaa luokkaansa. DermaPenissä pystytään säätelemään neulan pituutta, jolloin päästään tarkasti pieniinkin ongelmakohtiin sekä silmänympärysiholle. Jokainen neulapää on aina kertakäyttöinen ja yksittäispakattu. Hoitoon on myös mahdollista lisätä happo, tehostamaan kasvohoitoa. Hapon lisä hinta on +20€

Hoito suunnitellaan yksilöllisesti jokaiselle. 4-6 kerran hoitosarjalla saadaan hyvinkin pitkäaikaisia tuloksia, mutta yksikin hoito jo auttaa ihoa parempaan huomiseen! Parhaat tulokset näkyvät iholla n. 6vk päästä hoidosta. Sarjahoidossa hoitojen väli on n. 6-8vk. Jokaisen kerran voi maksaa erikseen käydessään.

Hoito sopii erityisesti  arpiin, veltostuneelle iholle, hyperpigmentaatioon, couperosaan, ikämuutoksiin ja ryppyihin, laajentuneisiin ihohuokosiin ja epäpuhtauksiin.

Hoitoa ei voida suorittaa jos olet raskaana/imetät, sinulla on jokin vakava sairaus (kuten syöpä), verenvuototauti, herpes aktiivisessa vaiheessa (jos taipumusta huuliherpekseen, suositellaan otettavaksi estolääkkeet ennen ja jälkeen hoidon), retinolikuuri (esim. roaccutan), sieni- tai bakteeri- infektio, juuri laitetut täyteaineet tai botox, kirurginen toimenpide ( voidaan tehdä kun viimeinen jälkitarkastus on tehty ja lääkäri antanut luvan hoitaa aluetta).

Huomaathan että hoidon jälkeen iho punoittaa, eikä siihen saa käyttää omaa meikkiä. Hoidon jälkeen tulee välttää urheilua/hikoilua, omaa meikkiä, aurinkoa, saunaa, ihoa ei saa kosketella likaisilla käsillä, näitä tulee välttää vähintään vuorokauden ajan. Myöskään alkoholin käyttö 2vrk ennen/jälkeen hoidon ei ole suotavaa. Ihon rauhoittumiseen hoidon jälkeen menee yksilöllinen aika, yleensä 1-3vrk. Laitathan rohkeasti minulle viestiä jos joku kysymys askarruttaa! Varaan hoitoon 1h15min, mutta hoidon kesto yleensä n. 1h.

 

Anumati Naturals- kasvohoidot

Suomalainen ihonhoito sarja Anumati Naturals. Ihanaa luontaista kauneutta! Hoito voidaan suunnitella aina asiakkaan ihotyypin ja tarpeiden mukaan.

 

Environ- kasvohoidot

Environ on tehokas A-vitamiiniin perustuva ihonhoitosarja. Hoito suunnitellaan aina henkilökohtaisesti jokaiselle.

 

OxyJet- happipainekasvohoidot

OxyJet- happikasvohoito on kasvohoitojen aatelia! Tämä ihana kasvohoito on rentouttava ja tehokas laitehoito. Teho perustuu sykkivään hoitopäähän, joka on hellävarainen, tehokas ja neulaton hoitopää. Hoitavat aineet ja happi saadaan “ammuttua” ihoon, eli kuljetettua paineella toimivan laitteen avulla ihoon. Happi elvyttää ihoa ja paineella saadaan varastoitua erilaisia vaikuttavia teho-aineita ihoon ilman neulaa.OxyJet- hoitoja on valitavana kaksi erilaista;

-OxyJet- happikasvohoito 90min/ 139€ (sis. happipuhdistus, happitimantti-kuorinta, happipaine imeytys, pitkä kasvojen kasvohieronta, erikoisnaamio, lämpimät kivet niskan taakse, happispray ja loppuvoide.)

-OxyJet- happikasvohoito 60min/ 119€ (sis. happipuhdistus, happitimantti-kuorinta, happipaine imeytys, lyhyt kasvohieronta lasikuulien ja sinisenvalon avulla, naamio, lämpimät kivet niskan taakse, happispray ja loppuvoide.

Vartalon hoidot

Jalkahoito

Jalkahoito on kokonaisvaltainen hoito jaloille. Jos haluat vielä hieman luksusta elämään, voidaan yhdistää kuorinta jaloille.

Tunnin perusjalkahoito sis. kylvetys, ongelmakohtien poisto, kynsien leikkaus, raspaus, lakkaus TAI hieronta. 1h/67€

Perus jalkahoitoon sisältyy kylvetys, kovettumien poisto, (känsien poisto), kynsien lyhennys, kynsinauhojen siistiminen, raspaus, kynsien lakkaus ja hieronta.  Kesto 1 h 30 min ja hinta 78€.

Luksusjalkahoitoon sisältyy kylvetys, kovettumien poisto, (känsien poisto), kynsien lyhennys, kynsinauhojen siistiminen, raspaus, kuorinta, naamio, kynsien lakkaus ja hieronta.  Kesto 1 h 30 min ja hinta 80 €.

Aromahieronta

Rentouttava kokovartalolle tehtävä hieronta. Hoidossa käytetään eteerisiäöljyjä asiakkaan mieltymyksen mukaisesti. Hoidon kesto 1h30min.

Sokerointi

Sokerointi on hellävarainen karvanpoisto koko vartalolle. Karvan tulee olla poistoon tullessa vähintään n. 0,5 cm pitkä. Sokerointi tehdään sokerimassalla ja on huomattavasti hellävaraisempi kuin esimerkiksi vahaus. Sopii kaikille ihotyypeille. Valikoimissamme on kokovartalon sokerointeja. HUOM! Intiimialueen sokerointeja teemme vain naisille.

Kulmien ja ripsien kestovärjäys

Kestovärjäykset ovat tarkoitettu kulmakarvoille ja ripsille. Värjätkset sopivat lähestulkoon kaikille. Jos sinulla on väriaineallergia- suosittelen ottamaan yhteyttä hoitavaan kosmetologiisi ennen hoidon toteutusta.

Volyymiripsipidennys

Volyymiripsipidennys on kevyt, hellävarainen ja mukava tapa saada lisää ilmettä silmiisi. Pidennykset ovat helpot ja aina valmiina lähtöön! Pidennykset räätälöidään aina asiakaskohtaisesti. Volyymiripsikuitu on ohuen ohut ja tästä syystä saadaan laittaa yhteen omaan ripseen 2-7 kuitua. Volyymeillä saadaan lisää tuuheutta ja keveyttä! Voidaan tehdä myös hyvin luonnollista pidennystä. Volyymi on pidennyksissä tämän hetken ehdoton ykkönen. Teemme myös erittäin laadukkaita valmisvolyymiripsiä!

Ripsien kestotaivutus+ ripsien värjäys

Sinulle, joka haluat lisää näkyvyyttä omille ripsillesi! Hoito sopii loistavasti niille, jotka eivät halua ripsienpidennyksiä. Kestotaivutus kestää  n. 3-6 viikkoa. Hoidossa omat ripset taivutetaan ja värjätään, jolloin saat ripsillesi huomattavasti lisää näyttävyyttä! Hoitoon kannattaa tulla puhtailla ripsillä, eli ilman ripsiväriä.  Kestotaivutuksen ja värin hinta on 75 €. Hoitoon voi lisätä helposti myös kulmien värjäyksen ja muotoilun lisähintaan 15 €.

Kestopigmentointi

Shading-kulmat ovat parantuessaan pehmeät ja antavat omalle kulmallesi pohjan. Kulma ei jää teräväksi eikä meikatun näköiseksi. Lopputulos on hyvinkin luonnollinen. Teen kulmat klassisella siipimallilla, johon meillä on tarkat ohjeet. Jokaiselle kulmat muotoillaan luuston mukaan, jotta kulmat näyttävät hyvältä vielä parin vuoden päästäkin. Kulman pysyvyys riippuu ihotyypistä sekä niiden hoidosta. Hintaan sisältyy AINA kaksi käyntikertaa, sillä tässä mallissa käyntikertoja on aina vähintään kaksi kunnollisen lopputuloksen saamiseksi. Ensimmäisellä kerralla kulma voi näyttää tummalta ja leveältä mutta parantuessaan kulma vaalenee huomattavasti sekä kutistuu.

Lashliner tehdääm suoraan ripsientyveen, jotta se näyttää hyvältä ja ilmeesi on aina huoliteltu! Sopii sekä juhlatamineisiin että verkkarit jalassa liikkumiseen. Siro linja mukaillen jokaisen omaa silmää. Lashliner+Shadowissa tehdään lashlinerin lisäksi pieni häivytys ulkonurkkaan ja nostetaan lineria hieman ylöspäin. Softlinerissa tehdään tyvitäyttö+ hieman häivytystä lainerille. Mikä liner malli juuri sinulle sopii, katsomme sen yhdessä.

Shading-kulmat 399€

Lashliner 249€

Softliner 299€

Ole yhteydessä jos herää kysymyksiä!

Jos sinulle on sairauksia kysy lääkäriltäsi ensin mahdolliset esteet hoidolle. Esteitä ovat mm. raskaus,imetys,hiv,hepatiitit, kolloiditaipumus.

Klassinen hieronta

Lapin Kauneudesta saa myös perinteistä eli klassista hierontaa. Koulutettu hierojamme Tanja, osaa varmasti auttaa sinua kehon kolotuksissa ja kiputiloissa. Tanja on ammatiltaan myös sairaanhoitaja, joten kehon toiminta on tuttua jo aikaisemmasta ammatistaan. 

Valitattava löytyy 45min./75min./90.min ja 120min. hieronta. Näistä on koottu myös mukavat paketit! (katso hinnat hinnastostamme) 

Lämpimästi tervetuloa!