Kosmetologi- ja ripsipalvelut

Kasvohoidot

Kauneushoitolassamme kasvohoidot toteutetaan laadukkaalla Dermaviduals-ihonhoitosarjalla. Mikroneulaus toteutetaan siihen tarkoitetulla Dermaceuticals-ihonhoitosarjalla. Ihonhoitosarjat ovat erittäin laadukkaita, hoitolasarjoja, juuri Sinun ihollesi! Jokaiseen kasvohoitoomme kuuluu kotihoito-ohjeet räätälöitynä Sinulle.

Räätälöidään sinulle oma hoitovoide! Vuodenajan ja ihon kunnon mukaan dermaviduals®-kosmetologi suunnittelee ihosi hoidon juuri sen hetkistä tarvetta vastaavaksi. Saat aivan oman, tuloksellisen ihonhoito-ohjelman myös kotiin. dermaviduals® tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia monenlaisiin hoitoihin: erilaisilla vaikutusaineilla hoitovoiteet räätälöidään täysin yksilöllisesti. Vaikutusainevaihtoehtoja – ja yhdistelmiä – on kymmeniä!

Loistavat hoitotulokset arimmillekin ihoille Korneoterapeuttisen hoitomenetelmän idea on hoitaa ensin ihon sarveiskerros kuntoon, jolloin iho kuntoutuu myös pinnan alta. Hoitotuotteiden tehtävä on ennaltaehkäistä ihon häiriöitä, suojata ja säilyttää iho hyväkuntoisena. Poikkeuksellisen dermaviduals®-ihonhoitosarjasta tekee se, että se sopii myös erittäin herkille, allergisille ihoille. Tuotteissa ei käytetä lainkaan iholle vieraita aineita, vaan ainoastaan hyvin siedettyjä, fysiologisia aineosia: dermaviduals®-ihonhoitotuotteissa ei käytetä säilöntäaineita, emulgaattoreita, mineraaliöljyjä, silikonia, väriaineita eikä hajusteita.

Luotettavaa kauneutta ihonhoidon asiantuntijoilta. Dermaviduals® -ihonhoitomenetelmän kehittäjän, saksalaisen kemian tohtori Hans Lautenschlägerin yli 200 tieteellistä julkaisua ja patenttia kertovat elämäntyöstä kansainvälisesti arvostettuna tutkijana farmaseuttisten vaikutusaineitten ja fosfatidyylikoliinipitoisten lääke- ja ihonhoitoaineitten kehittäjänä. dermaviduals®-tuotteita on saatavana kaikkialla maailmassa ainoastaan korneoterapiaan perehtyneiltä dermatologeilta, kosmetologeilta ja kosmetiikan erikoisliikkeistä.

Suomessa kokemusta hoitomenetelmästä ja hyvistä hoitotuloksista on jo vuodesta 2001 alkaen. Tutkimusartikkeleita ja paljon taustatietoa, sekä esimerkiksi tuotekohtaiset aineosaluettelot (INCI), löydät osoitteesta dermaviduals.com. Voit lukea lisää riippumatonta tietoa korneoterapiasta corneotherapy.org -sivuilta.

Kasvohoito, juuri Sinun ihollesi!

Jos et tiedä mitä haluat kasvoillesi tehtävän, varaa aika “Kasvohoito, juuri Sinun ihollesi”. Varaamme aikaa 2h ja siinä kerkeämme tehdä juuri sinulle yksilöllisen kasvohoidon ja päivittää kotihoito-ohjeesi.

Joka kerralla tutkimme ihosi ja katsomme, mitä sillä hetkellä olisi hyvä tehdä juuri Sinun ihollesi.

Kiinteyttävä Radiofrekvenssi+cryo -kasvohoito (Rf-hoito)

Miten laite toimii?

Multipolaarinen RF-hoito toimii kuuden ihoon kosketuksissa olevan elektrodin avulla. Koska taajuus keskitetään hoidettavalle alueelle tehokkaasti, saadaan jo ensimmäisellä käsittelykerralla hyviä tuloksia. Keskitetyn taajuuden avulla tehoa myös tarvitaan vähemmän, jolloin käsittely on kivutonta ja miellyttävää.

Hoidettavat alueet

Caretech RF-Cryo on tehokas silmänympärysalueen kiinteyttäjä. Se vaikuttaa tehokkaasti myös “harakanvarpaisiin” silmien sivuilla ja alapuolella, sekä silmäpusseihin. Muita hoitoalueita ovat nasolabiaalipoimut, “hamsteripussit”, huulirypyt, roikkuva kaulan iho, kaulan alueen rypyt ja ihon yleiskiinteytys.

Tehokasta ja turvallista

Turvallinen ja kivuton radiofrekvenssihoito tuntuu miellyttävänä lämpönä iholla. Hoidon jälkeen ei tarvita toipumisaikaa. Tehokkaan hoitomenetelmän ansioista. Suosittelemme silmänympäryshoitoa otettavaksi 4 kerran sarjassa.

Milloin hoitoa ei voi tehdä

 • Raskaus
 • Syöpä tai kasvain hoidettavalla alueella
 • Leviävät ihosairaudet
 • Vasta hoidettu täyteaineella tai botuliinilla
 • Sydämentahdistin tai muu elämää ylläpitävä laite
 • Tulehdustilat kehossa, kuten kuume

Hoitoon tullessa on hyvä ottaa pois kaikki kasvojen ja kaulan alueella olevat korut.

Hydrogen-ihonpuhdistus

Pintaa syvempää puhtautta

Ensimmäinen ihonhoitolaite, joka poistaa epäpuhtauksia ja myrkkyjä pintaa syvemmältä sekä ehkäisee ikääntymisen merkkejä!

Caretech Hydrogen on 4-vaiheinen hoito, jossa käytetään vedyllä rikastettua puhdasta vettä, mikä takaa hoidon soveltuvuuden lähes kaikille. Hoidot ovat miellyttävän tuntuisia, tuloksen näkee ja tuntee heti hoidon jälkeen. Hoidosta toipuminen tapahtuu välittömästi. Voit meikata, urheilla, saunoa yms.

Hoidossa on yleensä 4 eri vaihetta.

 1. Ensimmäinen vaihe puhdistaa ihonpinnan.
 2. Toisessa vaiheessa puhdistetaan T-alue tai pienemmät ihoalueet.
 3. Kolmannessa vaiheessa puhdistetaan ihohuokoset.
 4. Neljännessä vaiheessa puhdistetaan ihohuokoset vedyn avulla pintaa syvemmältä.

Solun ja ihon toiminta häiriintyy vapaista radikaaleista, kuten auringonvalo, tupakansavu, ilmansaasteet ja kemikaalit. Hydrogenillä pääsemme puhdistamaan tehokkaasti koko kasvojenihon!

Hoito sopii hyvin

 • Herkälle ohentuneelle iholle
 • Couperosa-iholle
 • Epäpuhtaalle acne-iholle
 • Laajentuneille ihohuokosille
 • Arpiselle iholle
 • Kuivalle, elottomalle ja kimmoisuuden menettäneelle iholle
 • Kirkastaa ja tasoittaa ihon väriä
 • Ilmansaasteille altistuneelle iholle
 • Ilmastoinnin, elintapojen tai liiallisen ulkoilun aiheuttamien ihovaurioiden korjaamiseen
 • Ihon vastustuskyvyn parantamiseen

Timanttihionta

Timanttihionta-kasvohoito on kuoriva, kirkastava ja ihoa tasoittava laitekasvohoito. Sopii lähes kaikille ihotyypeille, sillä hionnan voimakkuutta voidaan säätää. Hoito poistaa ihon pinnalta tehokkaasti kuolleen ihosolukon, jolloin tuotteet pääsevät imeytymään ihoon ihanteellisesti.

Hoito sopii erityisesti; paksulle ja samealle iholle: pigmenttimuutoksiin, arpiin, juonteisiin sekä epäpuhtaalle iholle. Sarjana saadaan iholle parempia tuloksia.

Timanttihionta yhdistetään joko täydelliseen tai tunnin kasvohoitoon.

Dermaviduals-kasvohoito

Dermavidualsin oma kasvohoito on erittäin hellävarainen ja rentouttava kasvohoito. Hoito on täysin käsillä tehtävä, ainoastaan lempeä entsyymikuorinta vaikuttaa lämpimän höyryn alla.

Hoito sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti herkälle, atooppiselle, reagoivalle ja erittäin kuivalle iholle. Hoidon kesto on 90 min.

 

Medik8 Peeling -kasvohoito

Medik8-hapotuskasvohoito kirkastaa, syväpuhdistaa ja uudistaa ihoa. Sarjana saadaan iholle parempia tuloksia. Hapotuksen jälkeen iholla yleensä esiintyy kuivuutta, joka on täysin normaalia.

Sopii lähes kaikille ihotyypeille. Happoja löytyy erilaisia, joten kaikille ihoille löytyy omansa. Erityisesti hoito sopii epäpuhtaalle, elottomalle, pigmenttiselle ja pintakuivalle iholle.

Hapotushoito on hoitonaan oma tunnin mittainen hoito tai sen voi yhdistää täydelliseen kasvohoitoon.

Ultraäänihoito

Ultraäänihoito rauhoittaa, kirkastaa, puhdistaa, kiinteyttää sekä vilkastuttaa aineenvaihduntaa. Hoito sopii melkein kaikille, mutta metalliosat kasvojen alueella tai raskaus ovat syitä, jolloin hoitoa ei voi tehdä.

Ultraäänihoito yhdistetään joko täydelliseen tai tunnin kasvohoitoon.

Dermapen-kynämikroneulaus

Tehokas ja vertaansa vailla oleva DermaPen -mikroneulaushoito. DermaPen on huomattavasti hellävaraisempi iholle kuin perinteinen mikroneulausrulla, mutta teholtaan omaa luokkaansa.

DermaPenissä pystytään säätelemään neulan pituutta, jolloin päästään tarkasti pieniinkin ongelmakohtiin sekä silmänympärysiholle. Jokainen neulapää on aina kertakäyttöinen ja yksittäispakattu. Hoitoon on myös mahdollista lisätä happo, tehostamaan kasvohoitoa.

Hoito suunnitellaan yksilöllisesti jokaiselle. 4-6 kerran hoitosarjalla saadaan hyvinkin pitkäaikaisia tuloksia, mutta yksikin hoito jo auttaa ihoa parempaan huomiseen! Parhaat tulokset näkyvät iholla n. 6 viikon päästä hoidosta. Sarjahoidossa hoitojen väli on n. 6-8 viikkoa. Jokaisen kerran voi maksaa erikseen käydessään.

Hoito sopii erityisesti  arpiin, veltostuneelle iholle, hyperpigmentaatioon, couperosaan, ikämuutoksiin ja ryppyihin, laajentuneisiin ihohuokosiin ja epäpuhtauksiin.

Hoitoa ei voida suorittaa jos olet raskaana, imetät, sinulla on jokin vakava sairaus (kuten syöpä), verenvuototauti, herpes aktiivisessa vaiheessa (jos taipumusta huuliherpekseen, suositellaan otettavaksi estolääkkeet ennen ja jälkeen hoidon), retinolikuuri (esim. Roaccutan), sieni- tai bakteeri- infektio, juuri laitetut täyteaineet tai botox, kirurginen toimenpide (voidaan tehdä kun viimeinen jälkitarkastus on tehty ja lääkäri antanut luvan hoitaa aluetta).

Huomaathan että hoidon jälkeen iho punoittaa, eikä siihen saa käyttää omaa meikkiä. Hoidon jälkeen tulee välttää urheilua, hikoilua, meikkiä, aurinkoa ja saunaa,. Ihoa ei saa kosketella likaisilla käsillä. Kaikkia näitä tulee välttää vähintään vuorokauden ajan. Myöskään alkoholin käyttö 2 vrk ennen tai jälkeen hoidon ei ole suotavaa. Ihon rauhoittumiseen hoidon jälkeen menee yksilöllinen aika, yleensä 1-3 vrk. Laitathan rohkeasti minulle viestiä jos joku kysymys askarruttaa!

Varaan hoitoon 1 h 15 min, mutta hoidon kesto yleensä n. 1 h.

 

Environ-kasvohoidot

Environ on tehokas A-vitamiiniin perustuva ihonhoitosarja. Hoito suunnitellaan aina henkilökohtaisesti jokaiselle.

(Heidi tekee hoidot Environilla. Heidi tällä hetkellä äitiyslomalla.)

 

OxyJet-happipainekasvohoidot

OxyJet-happikasvohoito on kasvohoitojen aatelia! Tämä ihana kasvohoito on rentouttava ja tehokas laitehoito. Teho perustuu sykkivään hoitopäähän, joka on hellävarainen, tehokas ja neulaton hoitopää. Hoitavat aineet ja happi saadaan “ammuttua” ihoon, eli kuljetettua paineella toimivan laitteen avulla ihoon. Happi elvyttää ihoa ja paineella saadaan varastoitua erilaisia vaikuttavia teho-aineita ihoon ilman neulaa.

 

Vartalon hoidot

Jalkahoito

Jalkahoito on kokonaisvaltainen hoito jaloille. Mahdollisuus myös varpaankynsien geelilakkaukseen, jalkahoidon yhteyteen lisähinnasta.

Täsmäjalkahoito sis. kylvetys, ongelmakohtien poisto, kynsien leikkaus/viilaus, raspaus ja hoitovoiteen levitys. Hyvä hoito kiireiselle tai täsmäisku johonkin ongelma kohtaan esim. känsät.

Kesto n. 45 min/59 €

Perinteinen jalkahoito sis. kylvetys, kovettumien poisto, (känsien poisto), kynsien lyhennys/viilaus, kynsinauhojen siistiminen, raspaus, kynsien lakkaus ja lakka mukaan kotiin sekä hieronta. Hyvä perinteinen jalkahoito.

Kesto n. 75 min/78 €

Täydellinen Luksusjalkahoito sis. kylvetys, kovettumien poisto, (känsien poisto), kynsien lyhennys/viilaus, kynsinauhojen siistiminen, raspaus, kuorinta, kynsien lakkaus ja lakka mukaan kotiin, hieronta kuumienkivien kanssa. Hoitoon kuuluu myös kahvi/tee, suolaista- ja makeaa suupalaa sekä alkoholitonta kuohuvaa. Jalkahoito sellaiselle, joka toivoo hoidosta hieman enemmän! 

Kesto n. 105 min/105 €. 

Aromahieronta

Rentouttava kokovartalolle tehtävä hieronta. Hoidossa käytetään eteerisiäöljyjä asiakkaan mieltymyksen mukaisesti. Hoidon kesto 90 min. Hoito aloitetaan aina jalkakylvyllä.

Kuumakivihieronta

Lämpimillä kivillä tehtävä hieronta. Hoito alkaa aina jalkakylvyllä.

Saatavilla on:

 • 60 min kokovartalokuumakivihieronta
 • 45 min osavartalohieronta (ylä- tai alavartalo)

Sokerointi

Sokerointi on hellävarainen karvanpoisto koko vartalolle. Karvan tulee olla poistoon tullessa vähintään n. 0,5 cm pitkä. Sokerointi tehdään sokerimassalla ja on huomattavasti hellävaraisempi kuin esimerkiksi vahaus.

Sopii kaikille ihotyypeille. Valikoimissamme on kokovartalon sokerointeja.

HUOM! Intiimialueen sokerointeja teemme vain naisille.

Kulmien ja ripsien kestovärjäys

Kestovärjäykset ovat tarkoitettu kulmakarvoille ja ripsille. Värjätkset sopivat lähestulkoon kaikille. Jos sinulla on väriaineallergia, suosittelen ottamaan yhteyttä hoitavaan kosmetologiisi ennen hoidon toteutusta.

Volyymiripsipidennys

Volyymiripsipidennys on kevyt, hellävarainen ja mukava tapa saada lisää ilmettä silmiisi. Pidennykset ovat helpot ja aina valmiina lähtöön! Pidennykset räätälöidään aina asiakaskohtaisesti.

Volyymiripsikuitu on ohuen ohut ja tästä syystä saadaan laittaa yhteen omaan ripseen 2-7 kuitua. Volyymeillä saadaan lisää tuuheutta ja keveyttä! Voidaan tehdä myös hyvin luonnollista pidennystä. Volyymi on pidennyksissä tämän hetken ehdoton ykkönen. Teemme myös erittäin laadukkaita valmisvolyymiripsiä!

Ripsien kestotaivutus+ ripsien värjäys

Sinulle, joka haluat lisää näkyvyyttä omille ripsillesi! Hoito sopii loistavasti niille, jotka eivät halua ripsienpidennyksiä. Kestotaivutus kestää  n. 3-6 viikkoa. Hoidossa omat ripset taivutetaan ja värjätään, jolloin saat ripsillesi huomattavasti lisää näyttävyyttä! Hoitoon kannattaa tulla puhtailla ripsillä, eli ilman ripsiväriä. 

Kestotaivutuksen ja värin hinta on 75 €. Hoitoon voi lisätä helposti myös kulmien värjäyksen ja muotoilun lisähintaan 15 €.

Kestopigmentointi

Shading-kulmat ovat parantuessaan pehmeät ja antavat omalle kulmallesi pohjan. Kulma ei jää teräväksi eikä meikatun näköiseksi. Lopputulos on hyvinkin luonnollinen.

Teen kulmat klassisella siipimallilla, johon meillä on tarkat ohjeet. Jokaiselle kulmat muotoillaan luuston mukaan, jotta kulmat näyttävät hyvältä vielä parin vuoden päästäkin. Kulman pysyvyys riippuu ihotyypistä sekä niiden hoidosta.

Hintaan sisältyy AINA kaksi käyntikertaa, sillä tässä mallissa käyntikertoja on aina vähintään kaksi kunnollisen lopputuloksen saamiseksi. Ensimmäisellä kerralla kulma voi näyttää tummalta ja leveältä mutta parantuessaan kulma vaalenee huomattavasti sekä kutistuu.

Lashliner tehdään suoraan ripsien tyveen, jotta se näyttää hyvältä ja ilmeesi on aina huoliteltu! Sopii sekä juhlatamineisiin että verkkarit jalassa liikkumiseen. Siro linja mukaillen jokaisen omaa silmää. Lashliner + Shadowissa tehdään lashlinerin lisäksi pieni häivytys ulkonurkkaan ja nostetaan lineria hieman ylöspäin. Softlinerissa tehdään tyvitäyttö + hieman häivytystä lainerille. Mikä liner-malli juuri sinulle sopii, katsomme sen yhdessä.

Shading-kulmat 399 €

Lashliner 249 €

Softliner 299 €

Ole yhteydessä, jos herää kysymyksiä!

Jos sinulle on sairauksia kysy lääkäriltäsi ensin mahdolliset esteet hoidolle. Esteitä ovat mm. raskaus, imetys, hiv, hepatiitit ja kolloiditaipumus.

HyaCorp-täyteaineet

Täyteainehoidot ovat erinomainen ratkaisu ikääntymismuutosten korjaamiseen, piirteiden muotoiluun ja yksittäisten kasvojen osien (esim. huulet) korostamiseen.

Suurin osa täyteainehoidoista tehdään synteettisillä, ei-eläinperäisillä hyaluronihappovalmisteilla. Hyaluronihappoa on täyteainehoidoissa käytetty yli 20 vuoden ajan. Kemialliselta koostumukseltaan synteettinen hyaluronihappo muistuttaa lähes täysin elimistön omaa hyaluronihappoa. Allergiset reaktiot ja komplikaatiot ovat harvinaisia, kun tuotetta käyttää koulutettu ammattihenkilö.

Täyteainehoidon tulos on väliaikainen. Ihoon ruiskutettu hyaluronihappogeeli hajoaa hoitoa seuraavien kuukausien aikana hitaasti elimistön entsyymitoiminnan seurauksena. HYAcorp-täyteainehoidon tulokset säilyvät ihossa hyvinä 3–15 kuukauden ajan.

Hoitotuloksen kesto on yksilöllinen. Mm. täyteaineasiakkaan ikä, aineenvaihdunta ja elintottumukset vaikuttavat hoitotulosten kestoon. On myös tyypillistä, ettei hyaluronihappovalmiste pysy ihossa ensimmäisen hoitokerran jälkeen yhtä pitkään kuin seuraavien hoitokertojen jälkeen. Kun täyteainehoitoja tehdään useita kertoja, myös tulosten kesto pitenee merkittävästi. (Lähde www.finnestetiikka.fi)

Skinbooster-biorevitalisaatio

Skinbooster-sarjahoito on tarkoitettu ihon syväkosteuttamiseen, kiinteyttämiseen, heleyttämiseen ja ihon tekstuurin parantamiseen. Hoidossa ihoon ruiskutetaan kymmenien mikropistosten avulla kevyttä hyaluronihappogeeliä. Hyaluronihappo kerää ympärilleen runsaasti kosteutta. Ihon pinta tasoittuu silminnähden.

Skinbooster-hoidon kymmenet pienet neulanpistot herättävät ihon fibroblastisolut tuottamaan uutta kollageenia ja elastiinia. Siksi ihon kiinteytyminen ja tasoittuminen jatkuvat vielä pitkään skinbooster-sarjahoidon päätyttyä.

Skinbooster-hoitoa kutsutaan yleisesti myös biorevitalisaatioksi tai biorevitalisaatiohoidoksi.

HYAcorp Fine -valmisteella tehtävä skinbooster-käsittely ei ole varsinainen täyteainehoito. Kasvojen muoto ei muutu, eikä kudosten tilavuus lisäänny. Tarkoituksena on parantaa ennen kaikkea ihon tekstuuria ja rakennetta sekä stimuloida ihoa uudistumaan.

Yksi skinbooster-hoito näkyy ihon heleytymisenä ja pienenä napakoitumisena. Skinboostereiden yhteydessä puhutaan kuitenkin miltei aina sarjahoidosta. Pysyviä tuloksia saavutetaan tekemällä skinbooster-käsittely 2–3 kertaa 2–3 viikon välein. Tulosten ylläpitoon riittää kaksi skinbooster-käsittelyä vuodessa.

Skinbooster-hoito tehdään yleensä laajoille ihoalueille, ja toimenpiteenä se muistuttaa mesoterapiaa. Myös huulet hyötyvät HYAcorp Fine -skinboosterista. Huulten syväkosteuttamiseen ja kevytmuotoiluun voi joskus riittää yksikin hoitokerta.

Skinbooster-hoitoon yhdistetään usein muita toimenpiteitä. Skinbooster hoitoon voidaan tehdä esimerkiksi ensin kasvohoito ja loppuun teemme biorevitalisaation.  (Lähde www.finnestetiikka.fi)