Palvelut

Kosmetologi- ja ripsipalvelut

Kasvohoidot

Kauneushoitolassamme kasvohoidot toteutetaan laadukkaalla Dermaviduals-ihonhoitosarjalla. Mikroneulaus toteutetaan siihen tarkoitetulla Dermaceuticals-ihonhoitosarjalla. Ihonhoitosarjat ovat erittäin laadukkaita, hoitolasarjoja, juuri Sinun ihollesi! Jokaiseen kasvohoitoomme kuuluu kotihoito-ohjeet räätälöitynä Sinulle.

Räätälöidään sinulle oma hoitovoide! Vuodenajan ja ihon kunnon mukaan dermaviduals®-kosmetologi suunnittelee ihosi hoidon juuri sen hetkistä tarvetta vastaavaksi. Saat aivan oman, tuloksellisen ihonhoito-ohjelman myös kotiin. dermaviduals® tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia monenlaisiin hoitoihin: erilaisilla vaikutusaineilla hoitovoiteet räätälöidään täysin yksilöllisesti. Vaikutusainevaihtoehtoja – ja yhdistelmiä – on kymmeniä!

Loistavat hoitotulokset arimmillekin ihoille Korneoterapeuttisen hoitomenetelmän idea on hoitaa ensin ihon sarveiskerros kuntoon, jolloin iho kuntoutuu myös pinnan alta. Hoitotuotteiden tehtävä on ennaltaehkäistä ihon häiriöitä, suojata ja säilyttää iho hyväkuntoisena. Poikkeuksellisen dermaviduals®-ihonhoitosarjasta tekee se, että se sopii myös erittäin herkille, allergisille ihoille. Tuotteissa ei käytetä lainkaan iholle vieraita aineita, vaan ainoastaan hyvin siedettyjä, fysiologisia aineosia: dermaviduals®-ihonhoitotuotteissa ei käytetä säilöntäaineita, emulgaattoreita, mineraaliöljyjä, silikonia, väriaineita eikä hajusteita.

Luotettavaa kauneutta ihonhoidon asiantuntijoilta. Dermaviduals® -ihonhoitomenetelmän kehittäjän, saksalaisen kemian tohtori Hans Lautenschlägerin yli 200 tieteellistä julkaisua ja patenttia kertovat elämäntyöstä kansainvälisesti arvostettuna tutkijana farmaseuttisten vaikutusaineitten ja fosfatidyylikoliinipitoisten lääke- ja ihonhoitoaineitten kehittäjänä. dermaviduals®-tuotteita on saatavana kaikkialla maailmassa ainoastaan korneoterapiaan perehtyneiltä dermatologeilta, kosmetologeilta ja kosmetiikan erikoisliikkeistä.

Suomessa kokemusta hoitomenetelmästä ja hyvistä hoitotuloksista on jo vuodesta 2001 alkaen. Tutkimusartikkeleita ja paljon taustatietoa, sekä esimerkiksi tuotekohtaiset aineosaluettelot (INCI), löydät osoitteesta dermaviduals.com. Voit lukea lisää riippumatonta tietoa korneoterapiasta corneotherapy.org -sivuilta.

Kasvohoito, juuri Sinun ihollesi!

Jos et tiedä mitä haluat kasvoillesi tehtävän, varaa aika “Kasvohoito, juuri Sinun ihollesi”. Varaamme aikaa 2h ja siinä kerkeämme tehdä juuri sinulle yksilöllisen kasvohoidon ja päivittää kotihoito-ohjeesi.

Joka kerralla tutkimme ihosi ja katsomme, mitä sillä hetkellä olisi hyvä tehdä juuri Sinun ihollesi.

Perinteinen kasvohoito tai perinteinen ihonpuhdistus

Perinteinen kasvohoito

Perinteinen kasvohoito on nimensämukaisesti hyvin perinteinen kasvohoito. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, tehoseerumit, hieronta, naamio ja loppuvoiteet. Hoito sopii mm. kuivalle, hemmottelua kaipaavalle iholle. 

Perinteinen Ihonpuhdistus

Perinteinen ihonpuhdistus on mekaanisesti tehtävä ihonpuhdistus. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyryn+ mekaanisen puhdistuksen+ tehoseerumit, naamion ja loppuvoiteet. Hoito sopii erityisesti iholle missä on paljon mekaanista puhdistettavaa; lievät aknet, hormooninäpyt, rasvainen tukkoinen iho, iho jossa on paljon ihon alla olevia tukkeumia. 

Kiinteyttävä Radiofrekvenssi+cryo -kasvohoito (Rf-hoito)

Miten laite toimii?

Multipolaarinen RF-hoito toimii kuuden ihoon kosketuksissa olevan elektrodin avulla. Koska taajuus keskitetään hoidettavalle alueelle tehokkaasti, saadaan jo ensimmäisellä käsittelykerralla hyviä tuloksia. Keskitetyn taajuuden avulla tehoa myös tarvitaan vähemmän, jolloin käsittely on kivutonta ja miellyttävää.

Hoidettavat alueet

Caretech RF-Cryo on tehokas silmänympärysalueen kiinteyttäjä. Se vaikuttaa tehokkaasti myös “harakanvarpaisiin” silmien sivuilla ja alapuolella, sekä silmäpusseihin. Muita hoitoalueita ovat nasolabiaalipoimut, “hamsteripussit”, huulirypyt, roikkuva kaulan iho, kaulan alueen rypyt ja ihon yleiskiinteytys.

Tehokasta ja turvallista

Turvallinen ja kivuton radiofrekvenssihoito tuntuu miellyttävänä lämpönä iholla. Hoidon jälkeen ei tarvita toipumisaikaa. Tehokkaan hoitomenetelmän ansioista. Suosittelemme silmänympäryshoitoa otettavaksi 4 kerran sarjassa.

Rf+ Skinbooster- biorevitalisaatio

Nyt on mahdollista saada kaksi erittäin tehokasta ihonhoitoa yhdessä, jotka täydentävät toisiaan! Ihoa kiinteyttävä, kollageeniä aktivoiva sekä nesteitä poistava Radiofrekvenssi + ihon alle kevyesti injektoiva, puhdas hyaluronhappo, joka syväkosteuttaa ja häivyttää hienoisia juonteita, Skinbooster. Yhdessä nämä tuovat ihollesi mahatvan kiinteytyksen sekä tehokkaan syväkosteutuksen. Tämä ihon yhdistelmä- hoito voidaan toteuttaa yksittäishoitona tai sarjana. 

Milloin hoitoa ei voi tehdä

 • Raskaus
 • Syöpä tai kasvain hoidettavalla alueella
 • Leviävät ihosairaudet
 • Vasta hoidettu täyteaineella tai botuliinilla
 • Sydämentahdistin tai muu elämää ylläpitävä laite
 • Tulehdustilat kehossa, kuten kuume

Hoitoon tullessa on hyvä ottaa pois kaikki kasvojen ja kaulan alueella olevat korut.

 

Hydrogen-ihonpuhdistus

Pintaa syvempää puhtautta

Ensimmäinen ihonhoitolaite, joka poistaa epäpuhtauksia ja myrkkyjä pintaa syvemmältä sekä ehkäisee ikääntymisen merkkejä!

Caretech Hydrogen on 4-vaiheinen hoito, jossa käytetään vedyllä rikastettua puhdasta vettä, mikä takaa hoidon soveltuvuuden lähes kaikille. Hoidot ovat miellyttävän tuntuisia, tuloksen näkee ja tuntee heti hoidon jälkeen. Hoidosta toipuminen tapahtuu välittömästi. Voit meikata, urheilla, saunoa yms.

Hoidossa on yleensä 4 eri vaihetta.

 1. Ensimmäinen vaihe puhdistaa ihonpinnan.
 2. Toisessa vaiheessa puhdistetaan T-alue tai pienemmät ihoalueet.
 3. Kolmannessa vaiheessa puhdistetaan ihohuokoset.
 4. Neljännessä vaiheessa puhdistetaan ihohuokoset vedyn avulla pintaa syvemmältä.

Solun ja ihon toiminta häiriintyy vapaista radikaaleista, kuten auringonvalo, tupakansavu, ilmansaasteet ja kemikaalit. Hydrogenillä pääsemme puhdistamaan tehokkaasti koko kasvojenihon!

Hoito sopii hyvin

 • Herkälle ohentuneelle iholle
 • Couperosa-iholle
 • Epäpuhtaalle acne-iholle
 • Laajentuneille ihohuokosille
 • Arpiselle iholle
 • Kuivalle, elottomalle ja kimmoisuuden menettäneelle iholle
 • Kirkastaa ja tasoittaa ihon väriä
 • Ilmansaasteille altistuneelle iholle
 • Ilmastoinnin, elintapojen tai liiallisen ulkoilun aiheuttamien ihovaurioiden korjaamiseen
 • Ihon vastustuskyvyn parantamiseen

Timanttihionta

Timanttihionta-kasvohoito on kuoriva, kirkastava ja ihoa tasoittava laitekasvohoito. Sopii lähes kaikille ihotyypeille, sillä hionnan voimakkuutta voidaan säätää. Hoito poistaa ihon pinnalta tehokkaasti kuolleen ihosolukon, jolloin tuotteet pääsevät imeytymään ihoon ihanteellisesti.

Hoito sopii erityisesti; paksulle ja samealle iholle: pigmenttimuutoksiin, arpiin, juonteisiin sekä epäpuhtaalle iholle. Sarjana saadaan iholle parempia tuloksia.

Timanttihionta yhdistetään joko täydelliseen tai tunnin kasvohoitoon.

Dermaviduals-kasvohoito

Dermavidualsin oma kasvohoito on erittäin hellävarainen ja rentouttava kasvohoito. Hoito on täysin käsillä tehtävä, ainoastaan lempeä entsyymikuorinta vaikuttaa lämpimän höyryn alla.

Hoito sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti herkälle, atooppiselle, reagoivalle ja erittäin kuivalle iholle. Hoidon kesto on 90 min.

 

Medik8 Peeling -kasvohoito

Medik8-hapotuskasvohoito kirkastaa, syväpuhdistaa ja uudistaa ihoa. Sarjana saadaan iholle parempia tuloksia. Hapotuksen jälkeen iholla yleensä esiintyy kuivuutta, joka on täysin normaalia.

Sopii lähes kaikille ihotyypeille. Happoja löytyy erilaisia, joten kaikille ihoille löytyy omansa. Erityisesti hoito sopii epäpuhtaalle, elottomalle, pigmenttiselle ja pintakuivalle iholle.

Hapotushoito on hoitonaan oma tunnin mittainen hoito tai sen voi yhdistää täydelliseen kasvohoitoon.

Ultraäänihoito

Ultraäänihoito rauhoittaa, kirkastaa, puhdistaa, kiinteyttää sekä vilkastuttaa aineenvaihduntaa. Hoito sopii melkein kaikille, mutta metalliosat kasvojen alueella tai raskaus ovat syitä, jolloin hoitoa ei voi tehdä.

Ultraäänihoito yhdistetään joko täydelliseen tai tunnin kasvohoitoon.

Dermapen-kynämikroneulaus

Tehokas ja vertaansa vailla oleva DermaPen -mikroneulaushoito. DermaPen on huomattavasti hellävaraisempi iholle kuin perinteinen mikroneulausrulla, mutta teholtaan omaa luokkaansa.

DermaPenissä pystytään säätelemään neulan pituutta, jolloin päästään tarkasti pieniinkin ongelmakohtiin sekä silmänympärysiholle. Jokainen neulapää on aina kertakäyttöinen ja yksittäispakattu. Hoitoon on myös mahdollista lisätä happo, tehostamaan kasvohoitoa.

Hoito suunnitellaan yksilöllisesti jokaiselle. 4-6 kerran hoitosarjalla saadaan hyvinkin pitkäaikaisia tuloksia, mutta yksikin hoito jo auttaa ihoa parempaan huomiseen! Parhaat tulokset näkyvät iholla n. 6 viikon päästä hoidosta. Sarjahoidossa hoitojen väli on n. 6-8 viikkoa. Jokaisen kerran voi maksaa erikseen käydessään.

Hoito sopii erityisesti  arpiin, veltostuneelle iholle, hyperpigmentaatioon, couperosaan, ikämuutoksiin ja ryppyihin, laajentuneisiin ihohuokosiin ja epäpuhtauksiin.

Hoitoa ei voida suorittaa jos olet raskaana, imetät, sinulla on jokin vakava sairaus (kuten syöpä), verenvuototauti, herpes aktiivisessa vaiheessa (jos taipumusta huuliherpekseen, suositellaan otettavaksi estolääkkeet ennen ja jälkeen hoidon), retinolikuuri (esim. Roaccutan), sieni- tai bakteeri- infektio, juuri laitetut täyteaineet tai botox, kirurginen toimenpide (voidaan tehdä kun viimeinen jälkitarkastus on tehty ja lääkäri antanut luvan hoitaa aluetta).

Huomaathan että hoidon jälkeen iho punoittaa, eikä siihen saa käyttää omaa meikkiä. Hoidon jälkeen tulee välttää urheilua, hikoilua, meikkiä, aurinkoa ja saunaa,. Ihoa ei saa kosketella likaisilla käsillä. Kaikkia näitä tulee välttää vähintään vuorokauden ajan. Myöskään alkoholin käyttö 2 vrk ennen tai jälkeen hoidon ei ole suotavaa. Ihon rauhoittumiseen hoidon jälkeen menee yksilöllinen aika, yleensä 1-3 vrk. Laitathan rohkeasti minulle viestiä jos joku kysymys askarruttaa!

Varaan hoitoon 1 h 15 min, mutta hoidon kesto yleensä n. 1 h.

 

OxyJet-happipainekasvohoidot

OxyJet-happikasvohoito on kasvohoitojen aatelia! Tämä ihana kasvohoito on rentouttava ja tehokas laitehoito. Teho perustuu sykkivään hoitopäähän, joka on hellävarainen, tehokas ja neulaton hoitopää. Hoitavat aineet ja happi saadaan “ammuttua” ihoon, eli kuljetettua paineella toimivan laitteen avulla ihoon. Happi elvyttää ihoa ja paineella saadaan varastoitua erilaisia vaikuttavia teho-aineita ihoon ilman neulaa.

 

Vartalon hoidot

Jalkahoito

Jalkahoito on kokonaisvaltainen hoito jaloille. Mahdollisuus myös varpaankynsien geelilakkaukseen, jalkahoidon yhteyteen lisähinnasta.

Täsmäjalkahoito sis. kylvetys, ongelmakohtien poisto, kynsien leikkaus/viilaus, raspaus ja hoitovoiteen levitys. Hyvä hoito kiireiselle tai täsmäisku johonkin ongelma kohtaan esim. känsät.

Kesto n. 45 min/59 €

Perinteinen jalkahoito sis. kylvetys, kovettumien poisto, (känsien poisto), kynsien lyhennys/viilaus, kynsinauhojen siistiminen, raspaus, kynsien lakkaus ja lakka mukaan kotiin sekä hieronta. Hyvä perinteinen jalkahoito.

Kesto n. 75 min/78 €

Täydellinen Luksusjalkahoito sis. kylvetys, kovettumien poisto, (känsien poisto), kynsien lyhennys/viilaus, kynsinauhojen siistiminen, raspaus, kuorinta, kynsien lakkaus ja lakka mukaan kotiin, hieronta kuumienkivien kanssa. Hoitoon kuuluu myös kahvi/tee, suolaista- ja makeaa suupalaa sekä alkoholitonta kuohuvaa. Jalkahoito sellaiselle, joka toivoo hoidosta hieman enemmän! 

Kesto n. 105 min/105 €. 

Aromahieronta

Rentouttava kokovartalolle tehtävä hieronta. Hoidossa käytetään eteerisiäöljyjä asiakkaan mieltymyksen mukaisesti. Hoidon kesto 90 min. Hoito aloitetaan aina jalkakylvyllä.

Kuumakivihieronta

Lämpimillä kivillä tehtävä hieronta. Hoito alkaa aina jalkakylvyllä.

Saatavilla on:

 • 60 min kokovartalokuumakivihieronta
 • 45 min osavartalohieronta (ylä- tai alavartalo)

Sokerointi

Sokerointi on hellävarainen karvanpoisto koko vartalolle. Karvan tulee olla poistoon tullessa vähintään n. 0,5 cm pitkä. Sokerointi tehdään sokerimassalla ja on huomattavasti hellävaraisempi kuin esimerkiksi vahaus.

Sopii kaikille ihotyypeille. Valikoimissamme on kokovartalon sokerointeja.

HUOM! Intiimialueen sokerointeja teemme vain naisille.

Kulmien ja ripsien kestovärjäys

Kestovärjäykset ovat tarkoitettu kulmakarvoille ja ripsille. Värjätkset sopivat lähestulkoon kaikille. Jos sinulla on väriaineallergia, suosittelen ottamaan yhteyttä hoitavaan kosmetologiisi ennen hoidon toteutusta.

Volyymiripsipidennys ja Klassinen ripsipidennys

Volyymiripsienpidennys

Volyymiripsipidennys on kevyt, hellävarainen ja mukava tapa saada lisää ilmettä silmiisi. Pidennykset ovat helpot ja aina valmiina lähtöön! Pidennykset räätälöidään aina asiakaskohtaisesti.

Volyymiripsikuitu on ohuen ohut ja tästä syystä saadaan laittaa yhteen omaan ripseen 2-7 kuitua. Volyymeillä saadaan lisää tuuheutta ja keveyttä! Voidaan tehdä myös hyvin luonnollista pidennystä. Keveys ja tuuheus ovat tämän hetken ykkönen ripsienpidennyksissä.

Klassinen ripsienpidennys

Klassinen ripsienpidennys tehdään, että yksi ohut kuitu laitetaan yhteen omaan ripseen kiinni. Näillä pidennyksillä saadaan näkyvyyttä omille ripsille, luonnollisella lopputuloksella. Tuuheutta ei juurikaan klassissaripsissä pysty lisäämään. Klassiset ripset ovat hyvät asiakkaalle, jolla on jo luonostaan vahvat ja tuuheat ripset ja klassisella pidennyksellä niitä saadaan korostettua kauniisti.

 

Ripsien kestotaivutus+ ripsien värjäys

Sinulle, joka haluat lisää näkyvyyttä omille ripsillesi! Hoito sopii loistavasti niille, jotka eivät halua ripsienpidennyksiä. Kestotaivutus kestää  n. 3-8 viikkoa. Hoidossa omat ripset taivutetaan ja värjätään, jolloin saat ripsillesi huomattavasti lisää näyttävyyttä! Hoitoon kannattaa tulla puhtailla ripsillä, eli ilman ripsiväriä.

Kestopigmentointi

Shading-kulmat ovat parantuessaan pehmeät ja antavat omalle kulmallesi pohjan. Lopputulos on luonnollinen. 

Teemme kulmat klassisella siipimallilla, johon meillä on tarkat ohjeet. Jokaiselle kulmat muotoillaan luuston mukaan, jotta kulmat näyttävät hyvältä vielä parin vuoden päästäkin. Kulman pysyvyys riippuu ihotyypistä sekä niiden hoidosta.

Puuterikulmien valmis lopputulos vaatii aina kaksi käyntikertaa, ensimmäinen laitto ja vahvistus. Ensimmäisellä kerralla kulma voi näyttää tummalta, leveältä ja kantikkaalta, mutta parantuessaan kulma vaalenee, kapenee ja pehmenee. Kokonaan parantuminen vie muutamia kuukausia.

Lashliner tehdään suoraan ripsien tyveen, jotta se näyttää hyvältä ja ilmeesi on aina huoliteltu! Sopii sekä juhlaan, että arkeen ja kaikille silmänmalleille.

Siro Eyeliner mukailee jokaisen omaa silmää ja sen sopivuus varmistetaan paikanpäällä tai kuvalla ennen laittoa. Hieman näkyvämpi kuin lashliner.

Softlinerissa tehdään lashlinerin lisäksi pieni häivytys ulkonurkkaan ja nostetaan lineria hieman ylöspäin. Sopii yhdistämään esimerkiksi vanhan linerin uuteen. 

Ole yhteydessä, mikäli Sinua mietityttää mikä linermalli sopisi juuri sinulle. 

Jos sinulle on sairauksia kysy lääkäriltäsi ensin mahdolliset esteet hoidolle. Esteitä ovat mm. raskaus, imetys, hiv, hepatiitit ja keloiditaipumus.

HYAcorp – Biorevitalisaatio

Biorevitalisaatio on erinomainen hoito ihon kosteuspitoisuuden lisäämiseen, hienoisten juonteiden korjailuun, kimmoisuuteen ja elävöittämään ihoa. Biorevitalisaatiota ei voi täysin sanoa “täyteaine- hoidoksi”, vaikka tässä menetelmässä hyaluronhappo injektoidaan ihan ihon pinnan alle. Haluttaessa voimme laittaa pintapuudutuksen ennen toimenpidettä. Ihon alla hyaluronhappo leviää tasaisesti koko iholle, muutaman päivän kuluessa. Hoito voidaan loistavasti yhdistää Rf- hoitoon!

Suurin osa täyteainehoidoista tehdään synteettisillä, ei-eläinperäisillä hyaluronihappovalmisteilla. Hyaluronihappoa on täyteainehoidoissa käytetty yli 20 vuoden ajan. Kemialliselta koostumukseltaan synteettinen hyaluronihappo muistuttaa lähes täysin elimistön omaa hyaluronihappoa. Allergiset reaktiot ja komplikaatiot ovat harvinaisia, kun tuotetta käyttää koulutettu ammattihenkilö.

HYAcorp- täyteaineet ovat laadultaan puhtaita ja sisältävät BDDE- ristiainesidosta vain hieman. BDDE aineen pitoisuus on HYAcorp- tuotteissa ainoastaan <0,001mg/ml. Tällöin voitaisiin puhua jo BDDE vapaasta täyteaineesta. HYAcorpilla on sekä ISO-sertifikaatti, että CE- merkintä.