Palvelut

Palveluvalikoima

Kasvohoidot

Kauneushoitolassamme kasvohoidot toteutetaan laadukkaalla Dermaviduals-ihonhoitosarjalla tai pHformulalla.  Ihonhoitosarjat ovat erittäin laadukkaita, hoitolasarjoja, juuri Sinun ihollesi! Jokaiseen kasvohoitoomme kuuluu kotihoito-ohjeet räätälöitynä Sinulle. Tullessasi meille, et tarvitse tietää mitä ihosi kaipaa, suunnitellaan hoito yhdessä!

Dermaviduals

Räätälöidään sinulle oma hoitovoide! Vuodenajan ja ihon kunnon mukaan dermaviduals®-kosmetologi suunnittelee ihosi hoidon juuri sen hetkistä tarvetta vastaavaksi. Saat aivan oman, tuloksellisen ihonhoito-ohjelman myös kotiin. dermaviduals® tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia monenlaisiin hoitoihin: erilaisilla vaikutusaineilla hoitovoiteet räätälöidään täysin yksilöllisesti. Vaikutusainevaihtoehtoja – ja yhdistelmiä – on kymmeniä!

Loistavat hoitotulokset arimmillekin ihoille Korneoterapeuttisen hoitomenetelmän idea on hoitaa ensin ihon sarveiskerros kuntoon, jolloin iho kuntoutuu myös pinnan alta. Hoitotuotteiden tehtävä on ennaltaehkäistä ihon häiriöitä, suojata ja säilyttää iho hyväkuntoisena. Poikkeuksellisen dermaviduals®-ihonhoitosarjasta tekee se, että se sopii myös erittäin herkille, allergisille ihoille. Tuotteissa ei käytetä lainkaan iholle vieraita aineita, vaan ainoastaan hyvin siedettyjä, fysiologisia aineosia: dermaviduals®-ihonhoitotuotteissa ei käytetä säilöntäaineita, emulgaattoreita, mineraaliöljyjä, silikonia, väriaineita eikä hajusteita.

Luotettavaa kauneutta ihonhoidon asiantuntijoilta. Dermaviduals® -ihonhoitomenetelmän kehittäjän, saksalaisen kemian tohtori Hans Lautenschlägerin yli 200 tieteellistä julkaisua ja patenttia kertovat elämäntyöstä kansainvälisesti arvostettuna tutkijana farmaseuttisten vaikutusaineitten ja fosfatidyylikoliinipitoisten lääke- ja ihonhoitoaineitten kehittäjänä. dermaviduals®-tuotteita on saatavana kaikkialla maailmassa ainoastaan korneoterapiaan perehtyneiltä dermatologeilta, kosmetologeilta ja kosmetiikan erikoisliikkeistä.

Suomessa kokemusta hoitomenetelmästä ja hyvistä hoitotuloksista on jo vuodesta 2001 alkaen. Tutkimusartikkeleita ja paljon taustatietoa, sekä esimerkiksi tuotekohtaiset aineosaluettelot (INCI), löydät osoitteesta dermaviduals.com. Voit lukea lisää riippumatonta tietoa korneoterapiasta corneotherapy.org -sivuilta.

 

pHformula

pHformula on farmakosmeettinen ihonhoitosarja, jonka innovatiiviset pinnoitusprosessit eheyttävät ihoa ja korjaavat sen toimintahäiriöitä. Tuotevalikoima tarjoaa ihoasiantuntijoille mahdollisuuden suunnitella monipuolisia hoitokokonaisuuksia asiakkaan tarpeisiin ja odotuksiin. Hoitojen vaikutus perustuu tunnettujen happojen optimaaliseen voimakkuuteen sekä yhdisteltävyyteen; näitä ominaisuuksia yhdistelemällä on pystytty muodostamaan tehokas, voimakas ja tuloksellinen hoitomuoto minimoimalla samanaikaisesti ihon ärsytystilat.
 
pHformula on moderni ihonhoitosarja, johon valtuutetut ammattilaiset voivat tukeutua
 
pHformula on ensimmäinen hoitolasarja,  joka on yhdistänyt ainutlaatuisella, innovatiivisella tavalla kosmeettisia ja lääketieteellisiä hoitomuotoja; hoitovalikoimasta löytyvät omat voimakkuudet sekä kauneushoitolassa, että klinikkaympäristössä tehtäville happopinnoitushoidoille. Tuotteisiimme tukeutuvat valtuutetut ammattilaiset, kuten ihotautilääkärit, sairaanhoitajat sekä edistyneet kosmetologit (lähde: www.phformula.fi, viitattu 12.3.2022)

Kasvohoito, juuri Sinun ihollesi!

Jos et tiedä mitä haluat kasvoillesi tehtävän, varaa aika ”Kasvohoito, juuri Sinun ihollesi”. Varaamme aikaa 1,5h (hieronnalla) tai 1h (ilman hierontaa), tässä ajassa kerkeämme tehdä juuri sinulle yksilöllisen kasvohoidon ja päivittää kotihoito-ohjeesi.

Joka kerralla tutkimme ihosi ja katsomme, mitä sillä hetkellä olisi hyvä tehdä juuri Sinun ihollesi.

pHformula- ihonpinnoitushoito

pHformula on farmakosmeettinen ihonhoitosarja, jonka innovatiiviset pinnoitusprosessit eheyttävät ihoa ja korjaavat sen toimintahäiriöitä. Tuotevalikoima tarjoaa ihoasiantuntijoille mahdollisuuden suunnitella monipuolisia hoitokokonaisuuksia asiakkaan tarpeisiin ja odotuksiin. Hoitojen vaikutus perustuu tunnettujen happojen optimaaliseen voimakkuuteen sekä yhdisteltävyyteen; näitä ominaisuuksia yhdistelemällä on pystytty muodostamaan tehokas, voimakas ja tuloksellinen hoitomuoto minimoimalla samanaikaisesti ihon ärsytystilat.

Hoito sopii

 • A.G.E -> Tehokas ja voimakas pinnoitusliuos ikääntyvälle iholle. Hoitaa erityisesti valovanhentumisesta aiheutuvia ikääntymisen merkkejä, pigmenttimuutoksia, sameaa ihon sävyä, pinnallisia ja keskitason ilmejuonteita.
 • A.C -> Tehokas ja voimakas pinnoitusliuos joka ehkäisee tehokkaasti mikrobien leviämistä akneen taipuvaisessa ihossa. Liuoksella on tehokkaasti tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia sekä voimakkaasti kuoriva vaikutus joka edistää ongelmaihon tasapainottamista.
 • M.E.L.A -> Voimakas sekoitus pinnoitusaineita uniikissa savipohjassa, joka edistää aktiiviaineiden nopeaa ja tasaista imeytymistä. Selkeitä tuloksia hyperpigmentaatioihin taipuvaisella iholla. Ehkäisee voimakkaasti tyrosinaasin entymaattista toimintaa, samalla stimuloiden epidermiksen erilaistumista ja siten tehostaen epidermaalista solujen uusiutumista aiheuttaen jo muodostuneiden melaniinipigmenttien poistumisen. Innovatiivisen ja erittäin tehokkaan toimintatavan ansiosta merkittävän näkyvät tulokset saavutetaan riskittömästi.
 • C.R -> Tehokas ja voimakas pinnoitusgeeli krooniseen punoitukseen tai rosaceaan taipuvaiselle iholle. Valikoidut anti-mikrobiset aktiiviaineet ehkäisevät ja laannuttavat tulehdusta sekä ennaltaehkäisevät vaivan uusiutumista.

(Lähde www.phformula.fi, viitattu 12.3.2022)

Hoidolla saadaan aikaan loistavia tuloksia sarjana tehtynä, hoitojen väli sarjassa on 10-21vrk. Yleisimmät sarjan pituudet ovat 4-6 kertaa. Hoidon jälkeen iho voi punoittaa ja joissain tapauksissa myös hilseillä joidenkin päivien kuluttua. Ihonpinta kuitenkin rauhoittuu yleensä todella nopeasti ja hilseily on pientä jos sitä esiintyy. Iho voi tuntua kuivalta, jolloin kosteuttaminen on tärkeää. Hoidon maksimaalisen tuloksen saamiseksi, katsomme ensimmäisellä kerralla kotihoidon myös kuntoon. Hoitopäivänä ei aurinkoa, saunaa tai muuta hikoilua aiheuttavaa. Ei myöskään omia tuotteita iholle.

 

Perinteinen kasvohoito tai perinteinen ihonpuhdistus

Perinteinen kasvohoito

Perinteinen kasvohoito on nimensämukaisesti hyvin perinteinen kasvohoito. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, tehoseerumit, hieronta, naamio ja loppuvoiteet. Hoito sopii mm. kuivalle, hemmottelua kaipaavalle iholle.

Perinteinen Ihonpuhdistus

Perinteinen ihonpuhdistus on mekaanisesti tehtävä ihonpuhdistus. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyryn+ mekaanisen puhdistuksen+ tehoseerumit, naamion ja loppuvoiteet. Hoito sopii erityisesti iholle missä on paljon mekaanista puhdistettavaa; lievät aknet, hormooninäpyt, rasvainen tukkoinen iho, iho jossa on paljon ihon alla olevia tukkeumia.

Ihonpinnoitus + nanoneulaus

Ihotyypin mukainen pinnoitus+ nanoneulaus

Nanoneuloja käytetään protokollissa ihon happopinnoitusratkaisujen kanssa. Nanoneulaustekniikka on innovatiivinen, ei-invasiivinen, transdermaalinen järjestelmä, joka on suunniteltu uudelleenrakentamaan ja nuorentamaan ihoa aikaansaaden optimaalisia tuloksia iho-ongelmissa kuten epätasainen ihonsävy ja rakenne, liiallinen pigmentti, arpeutuminen ja joustavuuden menetys. 108 silikonista harjamaista kartiota hoitavat ihon ylintä kerrosta, ja parantaa aktiiviaineiden imeytymistä 97%.  Ihanteellinen myös herkillä alueilla työskentelyyn, kuten silmien- ja huultenympärykset.

Transdermaaliset liuokset ja nanoneulaus
pHformulan transdermaaliset ratkaisut ovat steriilejä liuoksia, jotka on kehitetty aktivoimaan solujen aineenvaihduntaa intensiiviseen elvyttämiseen, kosteutukseen ja nuorentamiseen.

VITA A – ikääntymistä estävä hoito, joka tasoittaa epätasaista väriä ja kosteuttaa ihoa
VITA B3 – parantaa ihon sävyä ja tekstuuria, vahvistaa ihoa ja rauhoittaa tulehdusta
VITA C – kirkastaa ja nuorentaa ihoa, sekä tuo antioksidanttisuojaa
HA – ravitseva ja täyteläistävä hoito, joka tehokosteuttaa ja lisää ihon kimmoisuutta

Pinnoitushoidon jälkeen käytettävä kotihoito

 • On suositeltavaa käyttää pHformula-ihoasiantuntijan suosittelemia pHformula -kotihoitotuotteita, jotkaparantavat kokonaistulosta ja avustavat pinnoituksen jälkeisessä paranemisprosessissa. Ota yhteyttä pHformula -ihoasiantuntijaasi löytääksesi tarpeisiisi sopivan kotihoitoprotokollan.

 

Kiinteyttävä Radiofrekvenssi+cryo -kasvohoito (Rf-hoito)

Miten laite toimii?

Multipolaarinen RF-hoito toimii kuuden ihoon kosketuksissa olevan elektrodin avulla. Koska taajuus keskitetään hoidettavalle alueelle tehokkaasti, saadaan jo ensimmäisellä käsittelykerralla hyviä tuloksia. Keskitetyn taajuuden avulla tehoa myös tarvitaan vähemmän, jolloin käsittely on kivutonta ja miellyttävää.

Hoidettavat alueet

Caretech RF-Cryo on tehokas silmänympärysalueen kiinteyttäjä. Se vaikuttaa tehokkaasti myös ”harakanvarpaisiin” silmien sivuilla ja alapuolella, sekä silmäpusseihin. Muita hoitoalueita ovat nasolabiaalipoimut, ”hamsteripussit”, huulirypyt, roikkuva kaulan iho, kaulan alueen rypyt ja ihon yleiskiinteytys.

Tehokasta ja turvallista

Turvallinen ja kivuton radiofrekvenssihoito tuntuu miellyttävänä lämpönä iholla. Hoidon jälkeen ei tarvita toipumisaikaa. Tehokkaan hoitomenetelmän ansioista. Suosittelemme silmänympäryshoitoa otettavaksi 4 kerran sarjassa.

 

Milloin hoitoa ei voi tehdä

 • Raskaus
 • Syöpä tai kasvain hoidettavalla alueella
 • Leviävät ihosairaudet
 • Vasta hoidettu täyteaineella tai botuliinilla
 • Sydämentahdistin tai muu elämää ylläpitävä laite
 • Tulehdustilat kehossa, kuten kuume

Hoitoon tullessa on hyvä ottaa pois kaikki kasvojen ja kaulan alueella olevat korut.

 

Hydrogen-ihonpuhdistus

Pintaa syvempää puhtautta

Ensimmäinen ihonhoitolaite, joka poistaa epäpuhtauksia ja myrkkyjä pintaa syvemmältä sekä ehkäisee ikääntymisen merkkejä!

Caretech Hydrogen on 4-vaiheinen hoito, jossa käytetään vedyllä rikastettua puhdasta vettä, mikä takaa hoidon soveltuvuuden lähes kaikille. Hoidot ovat miellyttävän tuntuisia, tuloksen näkee ja tuntee heti hoidon jälkeen. Hoidosta toipuminen tapahtuu välittömästi. Voit meikata, urheilla, saunoa yms.

Hoidossa on yleensä 4 eri vaihetta.

 1. Ensimmäinen vaihe puhdistaa ihonpinnan.
 2. Toisessa vaiheessa puhdistetaan T-alue tai pienemmät ihoalueet.
 3. Kolmannessa vaiheessa puhdistetaan ihohuokoset.
 4. Neljännessä vaiheessa puhdistetaan ihohuokoset vedyn avulla pintaa syvemmältä.

Solun ja ihon toiminta häiriintyy vapaista radikaaleista, kuten auringonvalo, tupakansavu, ilmansaasteet ja kemikaalit. Hydrogenillä pääsemme puhdistamaan tehokkaasti koko kasvojenihon!

 

Hoito sopii hyvin

 • Herkälle ohentuneelle iholle
 • Couperosa-iholle
 • Epäpuhtaalle acne-iholle
 • Laajentuneille ihohuokosille
 • Arpiselle iholle
 • Kuivalle, elottomalle ja kimmoisuuden menettäneelle iholle
 • Kirkastaa ja tasoittaa ihon väriä
 • Ilmansaasteille altistuneelle iholle
 • Ilmastoinnin, elintapojen tai liiallisen ulkoilun aiheuttamien ihovaurioiden korjaamiseen
 • Ihon vastustuskyvyn parantamiseen

Timanttihionta

Timanttihionta-kasvohoito on kuoriva, kirkastava ja ihoa tasoittava laitekasvohoito. Sopii lähes kaikille ihotyypeille, sillä hionnan voimakkuutta voidaan säätää. Hoito poistaa ihon pinnalta tehokkaasti kuolleen ihosolukon, jolloin tuotteet pääsevät imeytymään ihoon ihanteellisesti.

Hoito sopii erityisesti; paksulle ja samealle iholle: pigmenttimuutoksiin, arpiin, juonteisiin sekä epäpuhtaalle iholle. Sarjana saadaan iholle parempia tuloksia.

Dermaviduals-kasvohoito

Dermavidualsin oma kasvohoito on erittäin hellävarainen ja rentouttava kasvohoito. Hoito on täysin käsillä tehtävä, ainoastaan lempeä entsyymikuorinta vaikuttaa lämpimän höyryn alla.

Hoito sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti herkälle, atooppiselle, reagoivalle ja erittäin kuivalle iholle. Hoidon kesto on 90 min.

 

Mikroneulaus

Tehokas ja vertaansa vailla oleva Mikroneulaushoito. Mikroneulauskynä on huomattavasti hellävaraisempi iholle kuin perinteinen mikroneulausrulla, mutta teholtaan omaa luokkaansa. Mikroneulauksessa käytetään tehoampulleina pHformulan yksittäis pakattuja ja steriilejä tehoampulleja.

Mikroneulauskynässä  pystytään säätelemään neulan pituutta, jolloin päästään tarkasti pieniinkin ongelmakohtiin sekä silmänympärysiholle. Jokainen neulapää on aina kertakäyttöinen ja yksittäispakattu. pHformulan pinnoitushoidon yhteyteen voidaan lisätä myös mikroneulaus.

Hoito suunnitellaan yksilöllisesti jokaiselle. 4-6 kerran hoitosarjalla saadaan hyvinkin pitkäaikaisia tuloksia, mutta yksikin hoito jo auttaa ihoa parempaan huomiseen! Parhaat tulokset näkyvät iholla n. 6 viikon päästä hoidosta. Sarjahoidossa hoitojen väli on n. 4-6 viikkoa. Jokaisen kerran voi maksaa erikseen käydessään.

Hoito sopii erityisesti  arpiin,  hyperpigmentaatioon, ikämuutoksiin ja epäpuhtauksiin.

Hoitoa ei voida suorittaa jos olet raskaana, imetät, sinulla on jokin vakava sairaus (kuten syöpä), verenvuototauti, herpes aktiivisessa vaiheessa (jos taipumusta huuliherpekseen, suositellaan otettavaksi estolääkkeet ennen ja jälkeen hoidon), retinolikuuri (esim. Roaccutan), sieni- tai bakteeri- infektio, juuri laitetut täyteaineet tai botox, kirurginen toimenpide (voidaan tehdä kun viimeinen jälkitarkastus on tehty ja lääkäri antanut luvan hoitaa aluetta).

Huomaathan että hoidon jälkeen iho punoittaa, eikä siihen saa käyttää omaa meikkiä. Hoidon jälkeen tulee välttää urheilua, hikoilua, meikkiä, aurinkoa ja saunaa. Ihoa ei saa kosketella likaisilla käsillä. Kaikkia näitä tulee välttää vähintään vuorokauden ajan. Myöskään alkoholin käyttö 2 vrk ennen tai jälkeen hoidon ei ole suotavaa. Ihon rauhoittumiseen hoidon jälkeen menee yksilöllinen aika, yleensä 1-3 vrk. Laitathan rohkeasti minulle viestiä jos joku kysymys askarruttaa!

 

OxyJet-happipainekasvohoidot

OxyJet-happikasvohoito on kasvohoitojen aatelia! Tämä ihana kasvohoito on rentouttava ja tehokas laitehoito. Teho perustuu sykkivään hoitopäähän, joka on hellävarainen, tehokas ja neulaton hoitopää. Hoitavat aineet ja happi saadaan ”ammuttua” ihoon, eli kuljetettua paineella toimivan laitteen avulla ihoon. Happi elvyttää ihoa ja paineella saadaan varastoitua erilaisia vaikuttavia teho-aineita ihoon ilman neulaa.

 

Vartalon hoidot

Jalkahoito

Jalkahoito on kokonaisvaltainen hoito jaloille. Mahdollisuus myös varpaankynsien geelilakkaukseen, jalkahoidon yhteyteen lisähinnasta.

Täsmäjalkahoito sis. kylvetys, ongelmakohtien poisto, kynsien leikkaus/viilaus, raspaus ja hoitovoiteen levitys. Hyvä hoito kiireiselle tai täsmäisku johonkin ongelma kohtaan esim. känsät.

Perinteinen jalkahoito sis. kylvetys, kovettumien poisto, (känsien poisto), kynsien lyhennys/viilaus, kynsinauhojen siistiminen, raspaus, kynsien lakkaus ja lakka mukaan kotiin sekä hieronta. Hyvä perinteinen jalkahoito.

Täydellinen Luksusjalkahoito sis. kylvetys, kovettumien poisto, (känsien poisto), kynsien lyhennys/viilaus, kynsinauhojen siistiminen, raspaus, kuorinta, kynsien lakkaus ja lakka mukaan kotiin, hieronta kuumienkivien kanssa. Hoitoon kuuluu myös kahvi/tee, suolaista- ja makeaa suupalaa sekä alkoholitonta kuohuvaa. Jalkahoito sellaiselle, joka toivoo hoidosta hieman enemmän!

Aromahieronta

Rentouttava kokovartalolle tehtävä hieronta. Hoidossa käytetään eteerisiä öljyjä asiakkaan mieltymyksen mukaisesti. Hoidon kesto n. 90 min. Hoito aloitetaan aina jalkakylvyllä.

Kuumakivihieronta

Lämpimillä kivillä tehtävä hieronta. Hoito alkaa jalkakylvyllä.

Saatavilla on:

 • 60 min kokovartalokuumakivihieronta
 • 45 min osavartalohieronta (ylä- tai alavartalo)

Sokerointi

Sokerointi on hellävarainen karvanpoisto koko vartalolle. Karvan tulee olla poistoon tullessa vähintään n. 0,5 cm pitkä. Sokerointi tehdään sokerimassalla ja on huomattavasti hellävaraisempi kuin esimerkiksi vahaus.

Sopii kaikille ihotyypeille. Valikoimissamme on kokovartalon sokerointeja.

HUOM! Intiimialueen sokerointeja teemme vain naisille.

Kulmien ja ripsien kestovärjäys

Kestovärjäykset ovat tarkoitettu kulmakarvoille ja ripsille. Värjäykset sopivat lähestulkoon kaikille. Jos sinulla on väriaineallergia, suosittelen ottamaan yhteyttä hoitavaan kosmetologiisi ennen hoidon toteutusta.

Volyymiripsipidennys ja Klassinen ripsipidennys

Volyymiripsienpidennys

Volyymiripsipidennys on kevyt, hellävarainen ja mukava tapa saada lisää ilmettä silmiisi. Pidennykset ovat helpot ja aina valmiina lähtöön! Pidennykset räätälöidään aina asiakaskohtaisesti.

Volyymiripsikuitu on ohuen ohut ja tästä syystä saadaan laittaa yhteen omaan ripseen 2-7 kuitua. Volyymeillä saadaan lisää tuuheutta ja keveyttä! Voidaan tehdä myös hyvin luonnollista pidennystä. Keveys ja tuuheus ovat tämän hetken ykkönen ripsienpidennyksissä.

Klassinen ripsienpidennys

Klassinen ripsienpidennys tehdään, että yksi ohut kuitu laitetaan yhteen omaan ripseen kiinni. Näillä pidennyksillä saadaan näkyvyyttä omille ripsille, luonnollisella lopputuloksella. Tuuheutta ei juurikaan klassissaripsissä pysty lisäämään. Klassiset ripset ovat hyvät asiakkaalle, jolla on jo luonostaan vahvat ja tuuheat ripset ja klassisella pidennyksellä niitä saadaan korostettua kauniisti.

 

Ripsien kestotaivutus & Browlift

Sinulle, joka haluat luonnollista lisä näkyvyyttä omille ripsillesi tai kulmillesi!

Kestotaivutus sopii loistavasti niille, jotka eivät halua ripsienpidennyksiä. Kestotaivutus kestää  n. 3-8 viikkoa. Hoidossa omat ripset taivutetaan ja värjätään, jolloin saat ripsillesi huomattavasti lisää näyttävyyttä! Hoitoon kannattaa tulla puhtailla ripsillä, eli ilman ripsiväriä. 

Browliftissä saat kulmillesi lisää muotoiltavuutta ja helppoutta laittaa karvat haluttuun muotoon. Hoito sisältää myös värin ja muotoilun. 

Kestopigmentointi

Shadowkulmat ja puuterikulmat ovat parantuessaan pehmeät ja antavat omalle kulmallesi pohjan. Jokaiselle kulmat muotoillaan luuston mukaan, jotta kulmat näyttävät hyvältä vielä parin vuoden päästäkin. Kulman pysyvyys riippuu ihotyypistä sekä niiden hoidosta, yleensä n 2-5 vuotta.

Puuterikulmien- ja shadingkulmien valmis lopputulos vaatii aina kaksi käyntikertaa, ensimmäinen laitto ja vahvistus. Ensimmäisellä kerralla kulma voi näyttää tummalta, leveältä ja kantikkaalta, mutta parantuessaan kulma vaalenee, kapenee ja pehmenee. Kokonaan parantuminen vie muutamia kuukausia.

Lashliner tehdään suoraan ripsien tyveen, jotta se näyttää hyvältä ja ilmeesi on aina huoliteltu! Sopii sekä juhlaan, että arkeen ja kaikille silmänmalleille.

Siro Eyeliner mukailee jokaisen omaa silmää ja sen sopivuus varmistetaan paikanpäällä tai kuvalla ennen laittoa. Hieman näkyvämpi kuin lashliner.

Softlinerissa tehdään lashlinerin lisäksi pieni häivytys ulkonurkkaan ja nostetaan lineria hieman ylöspäin. Sopii yhdistämään esimerkiksi vanhan linerin uuteen.

Ole yhteydessä, mikäli Sinua mietityttää mikä linermalli sopisi juuri sinulle.

Jos sinulle on sairauksia kysy lääkäriltäsi ensin mahdolliset esteet hoidolle. Esteitä ovat mm. raskaus, imetys, hiv, hepatiitit ja keloiditaipumus. Konsultaatio aika kannattaa myös varata, mikäli Sinulla on alla vanhat pigmentoinnit.

Profhilo

Profhilo® on ensimmäinen BDDE-vapaa stabiloitu injektoitava hyaluronihappopohjainen tuote, jolla hoidetaan ihon velttoutta.
Tuotteen hyaluronihappopitoisuus (64 mg / 2 ml) on markkinoiden korkeimpia. Se vahvistaa ja kosteuttaa ihoa sekä muotoilee ikääntyvää ja roikkuvaa kudosta. Profhilo® takaa erinomaiset tulokset joko itsenäisenä hoitona tai käytettynä rinnakkain muiden tällä hetkellä tarjolla olevien esteettisten hoitojen kanssa.

Profhilo® ei ole täyteaine eikä biorevitalisoija – Profhilo® on luonut uuden injektoitavien hoitojen kategorian – bioremodeling.

Lämpöverkkosidos muuttaa hyaluronihapon ominaisuuksia ja käyttäytymistä niin, että syntyy yhdessä toimivia kudosta muuntavia hybridikomplekseja. Tämä selittää myös erilaisen biologisen toiminnan verrattuna pelkkään H-HA:han ja L-HA:han. Yksi suurimmista eduista on pitkäkestoisuus. Yhdessä toimivien hybridikompleksien on todistettu olevan erittäin vakaita luonnollisen hyaluronidaasin (BTH) liuottamisessa verrattuna H-HA:han, jota käytetään laajasti biorevitalisaatiotuotteissa, tai pelkkään L-HA:han. Tuloksena on molempien HA-komponenttien pitkäkestoinen vapautuminen ja kaksoisvaikutus. Kaksoisvaikutuksen ansiosta tuote uudelleen muotoilee velttoa ihoa.

Profhilo hoitoa voidaan tehdä kasvoille, kaulalle ja vartalolle. Käytössäni hoitolassa on kasvojen, kaulan ja decolteen alueen hoidot. Yksi alue vaatii aina yhden 2ml ruiskun, joten useamman alueen hoitoon vaaditaan useampia ruiskuja. Palautuminen hoidosta on nopeaa. Heti hoidon jälkeen iholla voi esiintyä punoitusta ja pistoskohdissa voi tuntua palleroa. Nämä kuitenkin tavallisesti häviävät muutamissa tunneissa. Kipu aste hoidossa on pieni ja hoito nopea.

Jos sinulle on sairauksia kysy lääkäriltäsi ensin mahdolliset esteet hoidolle. Esteitä ovat mm. raskaus, imetys, hiv, hepatiitit, autoimmuunisairaudet tai rikkonainen iho hoidettavalla alueella.

Teosyal- täyteaineet

Sveitsiläinen Teoxane Laboratories on erikoistunut laadukkaiden täyteaineiden ja ihoa uudistavien ja vahvistavien hoitovoiteiden valmistukseen.

Teosyal-valikoimassa on injektoitavia RHA™-hyaluronihappovalmisteita, joilla voidaan häivyttää ihoon syntyneitä juonteita, palauttaa kasvojen pyöreys ja lisätä huulten volyymia.

TEHOKAS – TURVALLINEN – PITKÄKESTOINEN INJEKTIOHOITO

Teosyal on 100% hyaluronihappoa sisältävä sveitsiläinen tuotesarja, joka ei sisällä allergisoivia tai eläinperäisiä ainesosia. Iän myötä hyaluronihapon määrä ihossa vähenee ja tämän seurauksena iho veltostuu ja syntyy ryppyjä. Teosyal-hoito sopii kaikenikäisille naisille ja miehille.

Hoitolassamme on käytössä injektiohoidoille varattu konsultaatioaika (n. 30min). Toivomme, että varaat ajan konsultaatioon ennen ensimmäistä täyttöäsi, jotta voimme kartoittaa kokonais tilanteesi. Konsultaatiossa käymme läpi millaiset huulet haluaisit, mitä on realistista toteuttaa, onko olemassa olevia sairauksia tai lääkityksiä. Täyteaineen hintaan hoitolassamme sisältyy konsultaatio+täyttö+jälkitarkastus. Joskus voi varata samalle käynnille konsultaation ja täytön. Tämä on ainoastaan silloin jos sinulla ei ole sairauksia, lääkityksiä tai allergioita, alla ei ole vanhoja täyteaineita tai viime laitosta on aikaa ja vanhat täytteet ovat jo lähteneet.

Otathan huomioon että täytön jälkeen ei saa 3vrk aikana saunoa, harrastaa raskasta liikuntaa, suudella, käyttää alkoholia tai kosketella huulia. Hoidosta voi tulla myös mustelmia ja turvotusta. Täyteaineella menee aikaa integroitua kudokseen, joten annathan huulesi parantua rauhassa n. 2-4vk.

Restylane-  täyteaineet

Restylane on todistetusti tehokas ja turvallinen. Tämän ansiosta sekä asiakkaat että hoitoja tarjoavat ammattilaiset voivat luottaa tuotteisiimme.

Restylane-valikoiman tuotteet on suunniteltu toimimaan samalla tavoin kuin kehon luonnollisesti tuottama hyaluronihappo. Hyaluronihappo (HA) on kehomme kudoksia, kuten ihoa, tukeva molekyyli, joka ylläpitää niiden rakennetta ja täyteläisyyttä suojaten niitä samalla vaurioilta.  Hyaluronihappo ylläpitää ihon kosteustasoa ja kiinteyttä sitomalla itseensä vesimolekyylejä.

Restylane-tuotesarjan tuotteissa on käytetty kahta eri tekniikkaa, joita kutsutaan nimillä NASHATM ja OBTTM . 

 • NASHATM on patentoitu, ei-eläinperäinen, stabiloitu hyaluronihappotekniikka. Sillä luotiin maailman ensimmäinen stabiloitu hyaluronihappo, jota voitiin käyttää luotettaviin esteettisiin hoitoihin ja joka oli tutkitusti turvallinen.  NASHA muodostaa tarkkarajaisen, kiinteän geelin, jolla on voimakkaasti kohottava vaikutus ja joka mahdollistaa valmisteen kohdennetun integroimisen kudokseen.
 •  Lyhenne OBTTM tulee sanoista ”Optimal Balance Technology”, ja sillä valmistetaan koostumukseltaan pehmeämpiä Restylane-geelituotteita. Tekniikalla tuotetaan koostumukseltaan pehmeämpiä geelejä, jotka levittäytyvät tasaisemmin ihoon mahdollistaen pehmeämmän lopputuloksen.

Ikääntymisen myötä kehon luonnollinen hyaluronihappotuotanto kuitenkin muuttuu. Iho ohenee ja menettää kosteutta ja kiinteyttä, ja sen hehkeys ja nuorekkuus katoavat. 

Restylane-tuotesarjan tuotteissa on hyödynnetty kahta eri tekniikkaa, joiden avulla erittäin puhdas hyaluronihappo stabiloidaan geelimuotoon, joka pysyy ihossa pitkään. Hyaluronihappo silottaa ihon pintaa ja kohottaa sitä tuoden tukea sinne, missä sitä tarvitaan.

 • Restylane on maailman ensimmäinen ei-eläinperäinen, stabiloidusta hyaluronihaposta valmistettu FDA:n hyväksymä täyteaine. (FDA = Yhdysvaltain lääke- ja elintarvikevirasto)
 • Tukena on yli 23 vuoden kokemus kliinisestä käytöstä.
 • Restylanella on tehty yli 40 miljoonaa hoitoa.
 • Kliinisissä tutkimuksissa on seurattu yli 6 700 potilasta.
 • Restylanesta on tehty 320 tieteellistä julkaisua, ja sitä on testattu 60 satunnaisessa kontrolloidussa tutkimuksessa.
 • Hoidon jälkeisten haittavaikutusten riski on pieni: niitä on ilmoitettu esiintyneen vain 0,03 %:lla potilaista(jos haluat lisätietoja, pyydä terveydenhuollon ammattilaiselta käyttöohjeet).
 • Kliinisissä tutkimuksissa yleisimmin raportoituja välittömiä reaktioita (joista potilaat ilmoittivat päiväkirjamerkinnöissään) olivat turvotus, punoitus, kipu, mustelmat, herkkyys ja kutina pistoskohdassa. Ne on luokiteltu vakavuudeltaan lieviksi, ja niiden on ilmoitettu lievittyneen alle seitsemän päivän kuluessa.

Täyteaineella menee aikaa integroitua kudokseen, joten annathan huulesi parantua rauhassa n. 2-4vk.

Cellbooster mesoterapia

Sveitsiläiset uuden aikakauden injektoitavat mesoterapia seerumit, joissa on patentoitu uniikki CHAC teknologia. Ensimmäinen Class III Medical Device CE-Merkitty stabiili yhdiste ilman kemiallisia sidosaineita. Pitkänajan vaikutukset takaavat upeat tulokset.
 
LIFT- Stimuloi kollageenin tuotantoa, vilkastuttaa mikroverenkiertoa ja solujen ravinnon saantia.
 
GLOW- Ravitseva ja syväkosteuttava. Vähentää hyperpigmentaatiota ja taistelee oksidatiivista stressiä vastaan
 
SHAPE- Vähentää paikallista rasvakertymää ja hoitaa esim. kaksoisleukaa. Edistää lymfaattista nestekiertoa
 
Hoidot suoritetaan 3 käynnin sarjoissa, jotka tehdään 2-3vk välein. Turvotusta ja mustelmia voi syntyä hoidosta. Hoidon jälkeen ei saa käyttää heti omia tuotteita tai meikkiä. Ihon on annettava parantua rauhassa, joka yleensä vie 1-5 päivää. Tänä aikana ei raskasta liikuntaa, saunaa tai hikoilua. 

Viscoderm Skinkó e

 
Skinkó e on anti-aging- yhdisteitä, jotka sisältävät yli 50 ihoon vaikuttavaa elementtiä. Skinkó e ei sisältää mm. hyaluronhappoa, vitamiineja, mineraaleja ja aminohappoja. Skinkó e:tä voidaan käyttää kasvoille, kaulalle, dekolteelle ja käsille. Hoito on erittäin hyvä silmänympärysiholle. Skinkó e:llä voidaan saavuttaa ;
 • lisää ihon kirkkautta
 • Syvä kosteuttaa
 • Suojata UV-säteiltä ja korjata niiden jo aiheuttamia vaurioita
 • Pehmentää ihoa

Skinkó e ylläpitää ja parantaa epidermiksen ja papillaarisen dermiksen ravitsemusta ja vaikuttaa sekä ihon ikääntymisen syihin että seurauksiin. Skinkó e soveltuu kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille. 

Hoito tehdään x4 (4 hoito kertaa) 3vk välein. Tuote injektoidaan kevyesti ihon pintakerrokseen ja iho puudutetaan pintapuudutuksella ennen injektointia. Vuodessa suositellaan kahta hoitojaksoa. Hoidon jälkeen iho punoittaa ja siinä voi esiintyä pieniä ”palleroita” jotka sulautuvat ihoon yleensä muutamien tuntien kuluessa. Hoidon jälkeen ei saa heti käyttää omaa meikkiä, saunoa tai urheilla.