Saara Eira

yrittäjä, SKY-kosmetologi/sairaanhoitaja-opiskelija

Lapin Kauneus on kauneushoitola Rovaniemellä. Olen vuonna 2014 vuonna valmistunut SKY-kosmetologi ja LashLovers- ripsiammattilainen. Intohimoni on ihonhoito ja iho ongelmien ratkaisu ja ohjaus. Teen laajasti erilaisia kosmetologihoitoja sekä ripsienpidennyksiä (tällähetkellä en pysty ottamaan uusia ripsienpidennys asiakkaita). Pyrin jatkuvasti kouluttamaan itseäni ja pitämään ammattitaitoni ajantasalla. Tällä hetkellä olevia lisäkoulutuksiani ovat mm.

  • Vuoden kestänyt lääkinnällinen ihonhoito kosmetologin näkökulmasta (Laurea ja Sky-opisto)
  • DermaPen- kynämikroneulaus sekä DermaPen- masterclass
  • Inci-lista koulutus
  • Kestopigmentointi-koulutus kulmat ja eyelinerit
  • Medik8-sarjan Peelinghoidot
  • Sairaanhoitaja- opiskelija

Lapin Kauneus kauneushoitola on oma yritykseni ja on ollut ihanaa saada sinne muitakin ammattitaitoisia ja työtään rakastavia työkavereita! Otan aina innolla vastaan uudet haasteet ja kuuntelen mielellään asiakkaiden toiveita.

Tervetuloa hoitoihini!

Heidi Inkeröinen

SKY-kosmetologi, Boreal Beauty:n yrittäjä

Hakeuduin opiskelemaan kosmetologiksi, koska olen aina ollut kiinnostunut ihon hoitamisesta. Valmistuin keväällä 2018 Lapin koulutuskeskus REDU:sta, kotikaupungistani Rovaniemeltä. Olen ammatiltani myös korukivi- ja jalometallialan artesaani, eli rakkaus käsillä tekemiseen on suuri.

Työssäni parasta on kun saan tehdä sekä tehokkaita kasvohoitoja että mieltä ja kehoa hoitavia hemmotteluhotoja. Into ja oppimisen halu tätä alaa kohtaa on vain kasvanut valmistumisen jälkeen ja lisäkoulutuksina minulla on Environ -sarjan happohoidot sekä AQ Skin Solutions -sarjan mikroneulaus. Lisäksi olen käynyt Frantsilassa Hämeenkyrössä ayurvedisiä hierontakursseja. Teen töitä Environ- ja Anumati Naturals -ihonhoitosarjoilla.

Suvi Uutela

yrittäjä, kosmetologi, ripsiammattilainen, microblading-artisti

Silja Vilmilä

kosmetologi/ ripsiammattilainen

Silja on herttainen ja tunnolinen kosmetologimme. Silja työskentelee hoitolalla lähinnä iltaisin ja viikonloppuisin, mutta aikoja tulee saataville kokoajan enemmän. Palveluvalikoimaan kuuluu lähes kaikki kosmetologinhoidot, ripsienpidennykset ja sen lisäksi varpaiden geelilakkaukset. Silja on erittäin kiinnostunut alasta, ja pyrkiikin jatkuvasti laajentamaan osaamistaan ja ammattitaitoaan. Silja on tarkimmasta tarkin tekijä, joten hänen käsittelyyn on turvallista tulla!

Tervetuloa Siljan palveluihin hoitolaamme!

Katri Mikkola

Ripsiammattilainen/ browlift