Niin se vain meinaa syksy tulla, vaikka vähän kyllä tuntuu ettei se kesäkään kunnolla kerennyt alkaa. Syksyhän tuo taas uusia haasteita ja juttuja!

Eli sairaanhoitaja-opintoni ovat alkaneet ja huomenna alkaa lähi-opinnotkin. Tehtäviä on jo paukuteltu ja lisää taitaa vain tulla! Alkaisi projekti-oppimista, mitäs se sellainen on? Nyt on opiskeltava hygienia asioita, potilasturvallisuutta ja (jeesss!!) alkaa pistoksia! Ihan mahtavaa!! Olen myös sairaanhoitaja-opintoihini liittyen tehnyt sijaisvuoroja vanhusten parissa. Ja Lokakuussa alkaa harjoitteluni, teen silti edelleen vuoroja hoitolalla, mutta voi olla että hieman vähemmän.

Kuten moni on huomannut olen hakemassa hoitolaani työntekijää. Jotenkin tuli sellainen olo, että nyt voisi olla aika palkata hieman lisä käsiä! Katsomme saammeko joukkoomme sopivan tyypin, joka pystyisi myös palvelemaan Teitä entistä paremmin ja laajemmin! Millainenkohan tyyppi Meille oikein passais? 😂

Syksy tuo myös tulleessaan minulle ainakin yhden uuden koulutuksen, nimittäin tulen käymään pistoshoito-koulutuksen. Koulutus tulee olemaan syyskuun lopussa ja merkin minkä valitsin on Hyacorp. Tuotteet ovat turvallisia ja luotan Heidän koulutukseensa. Ensimmäisessä vaiheessa tulen käymään skinboosterhoidot, huulten kevyt muotoilu, huulten täyttö ja naso-juonteet.

Mutta hieman on ollut nyt haipakkaa, niin anteeksi jos on jäänyt jollekkin vastaamatta, esimerkiksi viestiin. Ottakaa vain uudestaan yhteyttä jos minusta ei kuulu mitään. Lupaan hieman nyt löysätä tahtia! Olen vain taas niin innoissaan kaikesta uudesta!

Ihanaa syksyä kaikille ja nähdään hoitolalla!

-Saara