Nyt kai voi jo sanoa, että aletaan mennä syksyä kohti? Viikonloppuna Heidi oli edustamassa meitä Liki-markkinoilla Lordi-aukiolla ja tunnelma oli kuulemma ollut todella mukava! Kiitos Teille, jotka kävitte pisteellämme. Valitettavasti itse en päässyt, koska aamulla sain riesakseni kovan kuumeen.

Kiitos Teille myös suhteellisen kiireisestä kesästä, ja nyt voimme toivottaa tervetulleeksi syksyn ja niiden mukana tuomat uudet koulutukset ja opit! Itse lähden etelän suuntaan opiskelemaan uusia juttuja tässä syyskuun aikana. Uutena lisä koulutuksena tulen käymään INCI-koulutuksen Laureassa sekä Kauneusakatemian järjestämän kestopigmentointi-koulutuksen mm. puuteri-kulmiin sekä kolmeen eri eyelineriin. Kestopigmentointien asettumista listalle en osaa luvata, sillä haluan harjoitella niitä aluksi hiukan enemmän kuin mitä koulutuksessa tehdään. Mutta jännän äärellä!

Suosittelen myös nyt varaamaan aikoja kasvohoitoihin, sillä mikä olisikaan otollisempi aika hoitaa kasvojeniho kuntoon kesän paisteelta! Nyt voimme aloittaa tehokkaat sarjahoidot mm. hapotuksilla tai mikroneulauksella. Hoidon yhteydessä katsomme myös kotihoitosi kuntoon, joten sinun ei tarvitse murehtia ihosi kunnosta.

Näemme hoitolalla!

Saara