Viikonloppuna kouluttauduttiin oikein urakalla! Eli UUTUUTENA hoitolaamme olemme saaneet kestopigmentoinnin. Teen Shading-kulmia sekä kahta erilaista eyelineria eli lashliner ja lashliner+shadowliner.

Shading-kulmat ovat parantuessaan pehmeät ja antavat omalle kulmallesi pohjan. Kulma ei jää teräväksi eikä meikatun näköiseksi. Lopputulos on hyvinkin luonnollinen. Teen kulmat klassisella siipimallilla, johon meillä on tarkat ohjeet. Jokaiselle kulmat muotoillaan luuston mukaan, jotta kulmat näyttävät hyvältä vielä parin vuoden päästäkin. Kulman pysyvyys riippuu ihotyypistä sekä niiden hoidosta. Hintaan sisältyy AINA kaksi käyntikertaa, sillä tässä mallissa käyntikertoja on aina vähintään kaksi kunnollisen lopputuloksen saamiseksi. Ensimmäisellä kerralla kulma voi näyttää tummalta ja leveältä mutta parantuessaan kulma vaalenee huomattavasti sekä kutistuu.

Lashliner tehdääm suoraan ripsientyveen, jotta se näyttää hyvältä ja ilmeesi on aina huoliteltu! Sopii sekä juhlatamineisiin että verkkarit jalassa liikkumiseen. Siro linja mukaillen jokaisen omaa silmää. Lashliner+Shadowissa tehdään lashlinerin lisäksi pieni häivytys ulkonurkkaan ja nostetaan lineria hieman ylöspäin. Kumpi liner malli juuri sinulle sopii, katsomme sen yhdessä.

Tällä hetkellä teen harjoittelu hinnoilla pigmentointeja eli Shading-kulmat 299€ (norm. 450€) 10 ensimmäistä paria. Varaa aikaa hoitoon !

Lashliner 199€ (norm.320€) sekä Lashliner+shadow 299€ (norm 420€) 10 ensimmäistä paria. Varaa aikaa hoitoon!

Ole yhteydessä jos herää kysymyksiä!

Jos sinulle on sairauksia kysy lääkäriltäsi ensin mahdolliset esteet hoidolle. Esteitä ovat mm. raskaus,imetys,hiv,hepatiitit, kolloiditaipumus.

Yst. terv Saara