Tuntuu ko pää ois ollu puskassa koko viikon! Ollut aika haipakkaa, joka on tietenkin hyvä asia, omalla tavallaan. Välillä vain tuntuu, että aivan kuin aivot toimis ihan jälkijunassa.. eiköhän se tästä taas ala sujumaan? Ensi viikko tuokin mukavia asioita tullessaan, kun työharjoittelija Saana aloittaa meillä maanantaina harjoittelunsa.

On kyllä ollut kaikin tavoin jotenkin hankala viikko, monia haastavia asioita on tullut eteen ja tuntuu, että kun yhdestä pääsee, toinen juttu on edessä. Miten se onkin niin, että yleensä kaikki hankalat jutut tulee kerralla ja sitten ottaa päähän vain entistä enemmän? Oppispa olemaan stressaamatta asioista liikaa, se taito on vielä hakusessa.. Opettaisikohan se elämä senkin taidon? Olen suhteellisen herkkä ihminen ja helposti jään miettimään asioita monelta eri kantilta, yleensä haluan, että kaikille jäisi hyvä mieli ja itsekkin olen saanut tilanteesta ”rauhan”. Olen niin sanotusti aika pohtiva persoona, ja kaiken tämän opettelu itsestä on välillä turhauttavaa ja vaikeaa! Miten muut herkät?

Kauneushoitola Lapin Kauneus, Rovaniemi - ajanvaraus

Toisaalta myös on vahvuus olla herkkä. Olenhan myös luonteeltani aika määrätietoinen, vaikka välillä tuntuu, että olen omien päämäärieni kanssa kuin ajovaloissa pelästynyt peura. Onneksi se säntäily sitten aina suuntautuu jonnekkin ja taas matka jatkuu hetken aikaa ”oikeaan” suuntaan. Voin kertoa, että eläminen kanssani voi välillä olla aika haastavaa (heh, heh.. )

Se mitä yrityksen omistajana ja vuokran antajana ja ihmisenä haluan olla; ne kaikki ovat aika samalla linjalla. Haluan olla mahdollisimman reilu, vastaanottava, helposti lähestyttävä ja sympaattinen. Yleensäkin helppo persoona toimia yhteen ja että minulle voi avautua vaikeistakin asioista, jos ne painavat mieltä. Toivon kaikilta avoimuutta, jotta vaikeatkin asiat saadaan ratkottua hyvällä mielellä.

Tällaisia sunnuntai mietteitä, ihanaa alkavaa viikkoa kaikille <3

-Saara