Puhdistan kasvojani, sillä haluan että ne ovat puhtaat ja myös laittamani voiteet pääsevät vaikuttamaan ihollani. Olen enemmän ”iltapesijä”, vaikka ohjeiden mukaisesti pitäisi pestä aamuin- illoin. Pidän itse enemmän tärkeänä ilta-pesuja, sillä päivän myötä iholle tulleet epäpuhtaudet, kuten ilmansaasteet, pölyt, bakteerit, hiki ovat villissä  juoksussa illan myötä ihon pinnalla. Ihon oma suojakerros on myös ohuimillaan illalla, joten silloin pesu ja tehokkaiden voiteiden laitto iholle on tärkeää. Ihon uusiutuminen on vilkkaimmillaan 20-02 välillä. Eli aamulla iho on taas valmis päivän koitoksia vastaan!

Omiin ihonhoito rutiineihini kuuluu aina iltapesu puhdistusvaahdolla, sumuttelen kuvan kasvoveden ja levitän pienen määrän itselleni sekoitettua kasvovoidetta. Välillä laitan iholleni myös seerumin erikseen. Aamuisin yleensä pesen silmät, käytän mahdollisesti kasvoveden ja seerumin meikin alle. Kuivemmalle iholle suosittelen silti ihan voidetta myös aamuisin. Itselläni on sen verran rasvoittuva iho, joten menen aina ihoni kunnon mukaan, Päivittäin. Itse kuorin ihoani noin 1 kerran kahdessa viikossa, enkä suosittele muillekaan liiallista kuorintaa iholle. Naamio on ihana laittaa saunaan <3 Naamio toimii hyvin saunassa ja suojaa ihoa myös lämmöltä.

Eli yksinkertaisesti sanottuna, puhdistan ihoani siksi, että voiteet toimivat halutulla tavalla. Iho on kuulaampi kirkkaampi ja elinvoimaisempi. Ja onhan se ihana mennä nukkumaan kun iho on puhdas ja hyvin hoidettu ja tietää että silloin tapahtuu ihoni uusiutuminen! Pysyn nuorena vielä PITKÄÄN!