Terveiset  Helsingistä!

On mennyt nyt vähän laittoman pitkään edellisestä päivityksestä, mutta nyt tulee! Eli eilisen päivän vietin kokonaan DermaPen-kynämikroneulauksen lisäkoultuksessa Helsingissä. Taas tuli uutta asiaa ja se, mitä on pitkään odotettu niin HAPOT, neulaukseen tuomaan vielä lisätehoa ovat saapuneet!

9

Eli itse koulutukseen; eilen meitä koulutti maailmanlaajuisesti kouluttava Dr. Andrew, joka on myös pitkälti matkassa DermaPenin tuote kehittelyssä. Nyt on tullut DermaPeniin lisää naamioita, mutta mikä mahtavinta kaksi erilaista happoa! Happoja on yleensä hyvä käyttää erilaisten epäpuhtaiden ja arpeutuneiden ihojen kanssa. Se kumpaa happoa käytetään riippuu arven syvyydestä eli sen luokituksesta. Käytössämme on erilainen luokittelu arville, jonka teen jokaiselle asiakkaalle ennen arpihoitojen aloitusta. Arville ja aknelle DermaPen+hapotus on aivan loistava yhdistelmä!

Myös syviin juonteisiin, on loistavaa käyttää vahvempaa happoa. Tätä vahvempaa ei pystytä käyttään koko kasvojen osalta, vaan ainoastaan syvempiin juonteisiin ja arpiin. Neulauksen lisäksi tämä tuo loistavan tehon! Happojen osalta lisähinta DermaPen neulauksen päälle on noin 20€/kerta.

Myös paljon puhutusta hoidon väleistä ja couperosa/rosacea ihonhoidosta kysyin Dr.Andrewlta. Hoitojen väli neulauksessa on alle 35v. noin 4-6vk ja yli 35v. n. 6-8vk. Hoitoja ei tule tehdä yhtään useammin eikä hoitojen väliä kannata venyttää parhaan mahdollisen tuloksen saamiseksi. Neulausta voidaan käyttää myös couperosa sekä rosacea iholle! Yksi kerta ei näissä tapauksissa auta, vaan hoito on ehdottomasti tehtävä sarjana. Hoitoni hinnat tällä hetkellä

– 1krt DermaPen 179€                                 -1krt DermaPen+happo 199€

– 4krt DermaPen 162€/krt                          -4krt DermaPen+happo 180€/krt

-6krt DermPen 158€/krt                                   – 6krt DermaPen+happo 175€/krt

Olen taas saanut niin paljon uutta infoa arvista, arpien hoidosta, syvistä juonteista yms. että odotan innolla pääseväni auttamaan Teitä! Tiedäthän myös, että DermaPenillä pystytään hoitamaan ihoa turvallisesti, eikä se aktivoi arpikudoksen syntymistä eli DermaPen ei missään nimessä aiheuta arpikudosta.

Nyt on aika hoitaa ihosi kuntoon ja teemme sen yhdessä!

Saara