Pitkästä aikaa kerkeän kirjoittamaan tännekin! Koko syksy ja alkuvuosi on mennyt sairaanhoitaja-opintojeni parissa. Olen ollut harjoittelemassa yhteensä 18 viikkoa! Vielä on edessä 3 harjoittelua, mutta enemmän on takana kuin edessä. Seuraava harjoitteluni on touko-kesäkuu, sitä seuraava elo-syyskuu ja viimeinen loka-joulukuu, ja sitten (uskomattomalta kuin se tuntuukaan) minun pitäisi valmistua sairaanhoitajaksi! Eli jo tämän vuoden jouluna. Olen päässyt mitä mahtavimpiin harjoitteluympäristöihin, kuten kirurgian vuodeosasto, sisätautien vuodeosasto, ihotautipoliklinikka sekä päivystyspoliklinikka. Akuuttihoitotyö vei mennessään ja siksi olenkin päätynyt opinnoissani suuntautumaan akuuttiinhoitotyöhön!

Heidi on myös palannut äitiyslomalta takaisin, ihana saada Heidi taas porukkaan mukaan!

Maaliskuussa kouluttauduimme pHformulaan sekä ColorX-pigmentointien poistoon!

Maaliskuu on ollut kouluttautumisen juhlaa! Saamme hoitolaamme kaksi uutta hoitokokonaisuutta! Minä, Heidi ja Milla olemme kouluttautuneet pHformula- ihonhoitosarjaan ja ensimmäisenä Rovaniemellä, saammekin tarjota mahtavia ihon pinnoitushoitoja!

Mitä pinnoitus sitten on? Pinnoitus on innovatiivinen tapa kuljettaa puhtaita ja tehokkaita happoja iholle, ilman isompaa ihonpinnan ärsytystä! Palautuminen on nopeaa ja tulokset mahtavia. Eli happojen mahtavat ominaisuudet monelle erilaiselle iholle!

  • A.G.E -> Ikääntyvälle
  • A.C -> Aknelle ja epäpuhtuksille
  • M.E.L.A -> Pigmentoituneelle iholle sekä niille jotka kaipaavat ihonvärin tasoitusta
  • C.R -> Krooninen punoitus, kuten ruusufinni

Hoidoilla saadaan mahtavia tuloksia sarjana tehtynä! Hoidossa aina tarkistamme myös kotihoitotuotteiden käytön, jotta saat mahdollisimman hyvät tulokset hoidoista.

Suvi on parhaillaan kouluttautumassa Tampereella, ColorX- pigmentointien poistoon. Eli kohta meiltä saa myös pigmentointien poistoja.

Ihanaa Maaliskuun jatkoa ja nähdään hoitolalla!