Hei,

Kevät alkaa jo olla pitkällä ja kesä kolkuttelee ovella. Hoitolassamme hoidamme myös kevät siivousta ja järjestelemme paikkoja. Ihanaa, kesä tulee!

Oletko Sinä hoitanut jo ihon kesäkuntoon? Nyt uutuutena hoitolaamme on saapunut RF- eli Radiofrekvenssi kasvohoitolaite. Tämä laite on mainio laite ihon kiinteyttämiseen, nesteiden poistoon ja kollageenin aktivoimiseen. Radiofrekvenssilaite toimiin radiotaajuuden ja magneetin avulla, kuitenkin ollen erittäin turvallinen. Kasvohoito on miellyttävä, tuntuu iholla lämpönä. Rf- kasvohoitoon on mahdollista lisätä myös Skinbooster- biorevitalisaatio antamaan iholle kunnon syväkosteutta ja häivyttämään pieniä juonteita.

Tiedätkö mitä eroa on Skinbooster-biorevitalisaatiolla ja mesoterapialla? Monesti nämä kaksi sekoitetaan keskenään, vaikka nämä ovatkin hieman eriasia.

Skinbooster- biorevitalisaatiossa ihonpinnan alle syötetään kevyesti injektoimalla puhdasta hyaluronhappoa, noin 1ml verran koko kasvojen alueelle. Samalla voidaan hoitaa myös kaulan ja decolteen alue, mutta siihen tarvitaan toinen milli. Hyaluronhappo syväkosteuttaa ja häivyttää pieniä juonteita iholta, esimerkiksi ”tupakkarypyt”, antaa kimmoisuutta ja heleyttä iholle. Biorevitalisaatiossa pieniä ”helmiä” syötetään iholle hieman harvemmassa kuin mesterapiassa. Ihon alla hyaluronhappo leviää ja kosteuttaa erittäin tehokkaasti. Hyaluronhappo sitoo itseensä valtavan määrään kosteutta ja täten kosteuttaa ihoa ja saa juonteita häivytettyä.

Mesoterapiassa iholle syötetään erilaisia vitamiineja, tehoaineita yms. Mesoterapiassa liuoksen määrä on isompi ja se injektoidaan ihan lähekkäin, tehden pieniä ”helmiä” koko kasvojen alueelle tai neulaamalla iho. Mesoterapialiuos on hyvin juoksevaa nestettä.

Kauneushoitola Lapin Kauneus

Kuvassa käynnissä Radiofrekvenssi- kasvohoito

Ihon tehohoitopäivä järjestetään lauantaina 29.5

Lauantaina 29.5 järjestämme ihon tehohoitopäivän. Tuona päivänä teemme seuraavia hoitoja tarjous hinnoilla;

  • RF+ Skinbooster 1ml -kasvot 220€
  • RF+ Skinbooster 2ml- kasvot/kaula/ decolte 320€
  • Skinbooster 1ml- kasvot 149€
  • Skinbooster 2ml- kasvot/ kaula/ decolte 249€

Hoidot valitettavasti ei ole varattavissa nettivarauksessamme. Ota yhteyttä viestillä tai soittamalla 044-974 6300.

Hoitolamme

Henkilökohtaisista syistä johtuen, Marjo joutui jättämään hoitolamme ja toivotamme Marjolle kaikkea hyvää <3

Hoitolamme on saanut Marjon tilalle vahvistukseksi kosmetologi Annin, joka tekee hoitolassamme perinteisiä kosmetologisia hoitoja sekä rentouttavia vartalohoitoja. Anni tekee paljon iltaa ja viikonloppua, joten aikoja on saatavilla hoitolassamme erittäin laajasti. Tervetuloa Annin hoitoihin!

Heinäkuussa saamme joukkoomme vielä yhden ripsiammattilaisen, joka tuo lisää aikoja ripsien pariin! Maria on toiminut jo pidempään alalla, mutta muuttaa Tampereelta tänne Rovaniemelle. Innolla odotamme Marian saapumista, ja toivotamme hänet lämpimästi tervetulleeksi.  Infoamme myöhemmin Marian tarjouksista.