Hei,

Pian koittaa jo Jouluaatto, aika on mennyt ihan hurjaa vauhtia! Lahjakortteja voi ostaa hoitolalta tai tilaamalla netin kautta sähköpostiin. Muistutan, että teemme kaikki kortit itse, pyrimme toimittamaan tilaukset mahdollisimman pian. Lahjakortteja saa joko summalle tai hoidolle ja kortit käyvät kaikille tekijöille hoitolassa tai tuotteisiin.

On ilo myös ilmoittaa, että olen valmistunut sairaanhoitajaksi! Pitkään tätä puurrettiin, mutta nyt se on paketissa! Olen laillistettu Valviran puolesta ja työskentelen myös terveydenhuollon puolella päivystyksessä 50% työajalla. Eli tätä nykyään teen 50/50 töitä hoitolalla ja terveydenhuollossa. Tämä tosiaan tietää vain enemmän aikoja hoitolaan aiempaan verrattuna, koska viime vuosi on mennyt lähes kokonaan harjoitteluiden merkeissä. Nyt enää työskennellään, pidemmät opiskelut saa nyt jäädä ainakin hetkeksi!

Uusia hoitoja on tullut ja lisää tulee alkuvuoden aikana! Vasta hoitolaan rantautunut profhilo on erittäin tehokas kiinteyttymään kasvojen ja kaulan ihoa. Tulossa myös huulientäyttö ja leuankärjen muotoilua Teoxane-täyteaineella. Myös ihanat Cellbooster ihon teholiuokset ovat tulossa valikoimiin alkuvuodesta.

On ihanaa kun pystyn laajentamaan hoitoja ja tarjota Teille entistä enemmän ❤️

Ihanaa Joulun odotusta kaikille!

Terveisin

Saara