Tiedätkö millainen on ripsien kestotaivutus ja värjäys? Ennen tehtiin paljon ripsipermanentteja, joita voisi kutsua mielestäni ripisen kestotaivutuksen ”äidiksi”. Ripsien kestotaivutuksessa käytetään sopivan kokoisia muotteja juuri Sinun ripsiesi pituudelle ja saadaan nätti ja kaareva lopputulos. Hoito vie noin tunnin hoitolassamme ja siihen voi helposti lisätä  kulmien värjäyksen ja -muotoilun!

Tänään pääsinkin toteuttamaan kestotaivutuksen kahdille ihanille säihky silmille! Kestotaivutus kestää n. 4-8vk ja voidaan uusia halutessa. Taivutuksen jälkeen sinun ei tarvitse enää käyttää ripsientaivuttimia, vaan halutessasi voit vain sipaista lähtiessä kerroksen ripsaria ja valmis! Kuinka helppoa 🙂 Ripsien kestotaivutus kasvaa omien ripsiesi mukana pois. Heti hoidon jälkeen en suosittele ripsien kastelemista tai saunaa 48h, jotta taivutus ei suoristu.

Varsinkin kesällä tämä hoito kukoistaa hoitolassamme, mutta myös asiakkaat jotka toivovat luonollisempaa lopputulosta kuin pidennyksillä ovat ihastuneet tähän. Myös ripsienpidennyksille allergisoituneet tykkäävät kestotaivutuksesta. Itse juuri kasvattelen seerumilla omia ripsiäni, että saisin oikeen näyttävän taivutus tuloksen! Hoito silti sopii myös lyhyt ripsisille asiakkaille. Tervetuloa!