Hei,

Olemme olleet todella kiireisiä kevään ajan ja blogin pitäminen on jäänyt vähemmälle. Tähän on tulossa muutosta kun saamme päivitettyä hieman kaikkea materiaalia. Blogiimme on tarkoitus päivitellä kaikkea mukavaa tietoa ja infoa hoitolalta!

Hoitolaan on tullut tosiaan paljon uutuuksia kuten ihon laatua parantavat hoidot ja täyteainehoidot koko kasvoille. Suosittelemme varaamaan aina konsultaatio ajan ensin hoitoihin jotta pystymme valitsemaan oikean hoidon juuri Sinulle. Ihoon injektoitavat hoidot ovat todella tehokkaita ja niitä suositellaan aina sarjana. pHformula hoidot ovat myös erittäin tehokkaita sarjana otettuna. Nykyisin valikoimistamme löytyy myös Boost-hoidot eli nopeat kasvohoidot joko sarjahoitoihin tai pikaiseen kaunistautumiseen ennen juhlia.

Kesäloma ajoista tulemme tiedottamaan pian. Sen verran voimme kertoa että Saara tulee palaamaan sairaalalle sairaanhoitajan töihin kesällä sekä lomailee myös. Tarkemmat ajat tulemme pian ilmoittamaan myös täällä! Vapaat ajat tällä hetkellä näkyvät Timmassa ja jos aikaa jostain syystä löydy, otathan rohkeasti yhteyttä meihin.