Pidämme hoitolassamme WellnessLounge Oyn tiloissa hapotus ja mikroneulaus hoitopäivän PERJANTAINA 25.8 klo 9-21! Hoitopäivän aikana teemme 30min. pikahoitoja. Ajat voi käydä varaamassa ennakkoon nettisivuiltamme tai numerosta 044-974 6300. Loistava tilaisuus aloittaa ihonhoito talvea varten! Neulauksessa myös mahdollisuus ottaa jatkoa tarjous hintaan eli saat edullisesti nyt 4 tai 6 kerran sarjan!

Nyt on loistava mahdollisuus tutustua erikoishoitoihimme, edullisilla 30min pikahoidoilla. Valittavana on hoidoista hapotusta Heidin tekemänä tai mikroneulausta Saaran tekemänä. Hoidot sisältävät alkupuhdistuksen, hapotuksen tai neulauksen, tehotuotteet ja hoitovoiteen. Happohoidon hinta on 58€ (norm. 89/110€) ja mikroneulauksen hinta 98€ (norm. 179€). Lisätietoja hoidoista saatte nettisivuiltamme!

Päivän aikana on mahdollista tutustua myös Dr. Baumann- ihonhoito tuotteisiin. Päivän aikana Dr. Baumann tuotteet ovat -20%. Tarjolla on myös pientä naposteltavaa, arvontaa sekä hoidon varanneet saavat pienen yllätyslahjan mukaansa!

Lämpimästi TERVETULOA!