Ihanaa alkanutta Vuotta 2020! Tai kohtahan on jo Tammikuu mennyt.. jotenki tämä aika lipuu käsistä!! En ymmärrä. Tammikuu on kerennyt jo kunnolla vauhtiin, alkanut sekä työt, että opinnot täysillä. Opinnoissahan minulla pitäisi alkaa kirurgian harjoittelu helmikuun lopussa MUTTA en ole vielä varma jaksanko juuri nyt lähteä harjoittelua suorittamaan. Todennäköisesti siirrän sitä tulevaisuuteen. Se miksi tähän päädyin, on se että, olen luvannut kuunnella tänä vuonna enemmän omaa jaksamistani ja antaa aikaa myös perheelleni. Lapset ovat pieniä vain kerran.

Koulussa tämänvuoden puolella olemme kerenneet mm. harjoittelemaan kanylointia ja mielenterveyspuolta! Mielenkiintoista kaikki ja innolla odotan kaikkia kursseja, mitä tämä vuosi tuo vielä tullessaan. Varmasti taas paljon uusia taitoja ja ymmärrystä.

Töissä on ollut myös mukavan kiireistä, joka tietenkin tarkoittaa sitä, että töitä on saanut tehdä. Meillä tosiaan nykyisin häärää myös Silja, joka tällä hetkellä tekee Meillä

-Ripsienpidennyksiä (klassiset & volyymit)

-Kestolakkaukset (varpaat & kädet)

-Kestovärjäykset ja -taivutukset

-Jalkahoidot

-Hemmotteluhieronnat (aroma & kuumakivi)

Silja saa tulevana keväänä myös alkaa opetella erilaisia kasvohoitoja! Niin mielelläni jaan tietoani Siljalle, jotta hän pystyy laadukkaasti toteuttamaan erilaisia laitehoitoja sekä perinteisiä ihonhoitoja. Osaa suositella tuotteet juuri asiakkaan iholle ja auttaa ihon hyvinvoinnissa. Dermavidualsin koulutuksen Silja tulee käymään helmikuun lopussa.

Itsekin lähden kouluttautumaan helmikuun alussa happojen maailmaan, uudiskoulutuksen merkeissä. Edelleen jatkan Medik8-sarjan hapoilla, mutta he ovat uudistaneet happoja, joten minunkin on aika lähteä kouluttautumaan Helsinkiin, uusien happojen saloihin.

Muistakaa että nyt on hyvä aika aloittaa mm. happo- ja mikroneulaushoidot!

Siljalle alkaa myös saamaan enemmän aikoja, joten nyt on sitten mahdollista meidänkin tarjota yhä enemmän aikoja Teille. Itsellä aikojen määrä tulee pysymään jokseenkin samassa. Vapaalla töistä olen yleensä koulupäivinä ja pääsääntöisesti viikonloppuisin. Aikoja voi toki kysellä myös kalenterin ulkopuolelta 🙂 Jos tiedät että haluat ajan juuri tietylle henkilölle, muistathan se sanoa vielä aikaa varatessasi. Itse tarjoan aikoja kaikille tekijöille, niin on tärkeää muistaa mainita jos nimenomaan haluaa jollekin meistä 🙂

Tästä lähtien yritän myös päivittää kuulumisia tänne useammin niin pääsette hoitolan arkeen kiinni.

Mitä juuri Sinä haluaisit lukea?