Ajankohtaista

Ajankohtaista

Syksyn kuulumisia

Viimeinen sairaanhoitaja harjoitteluni pyörähtää kohta käyntiin! Joulukuun puoleen väliin mennessä pitäisi olla kaikki opinnot paketissa ja valmistun sairaanhoitajaksi. Viimeisen harjoittelun menen tekemään päivystykseen. Viimeistä vuotta kun katselee niin paljon on harjoiteltu ja vihdoin loppusuora on menossa! Opparikin on jo hyvällä mallilla (ainakin omasta mielestäni).

Uutuutena olen päässyt tutustumaan mahtavaan Profhilohoitoon! Profhilo on tykätty ja suosittu hoito, jota saa nyt meiltä myös. Innolla odotan, että pääsen tekemään hoitoja kunnolla sillä tulokset ovat olleet aivan käsittämättömän mahtavia veltostuneelle +35v. iholle! Profhilo tarjous on voimassa meillä vielä 30.10 asti.

Ihanaa Syksyä!

Maaliskuun kuulumisia!

Pitkästä aikaa kerkeän kirjoittamaan tännekin! Koko syksy ja alkuvuosi on mennyt sairaanhoitaja-opintojeni parissa. Olen ollut harjoittelemassa yhteensä 18 viikkoa! Vielä on edessä 3 harjoittelua, mutta enemmän on takana kuin edessä. Seuraava harjoitteluni on touko-kesäkuu, sitä seuraava elo-syyskuu ja viimeinen loka-joulukuu, ja sitten (uskomattomalta kuin se tuntuukaan) minun pitäisi valmistua sairaanhoitajaksi! Eli jo tämän vuoden jouluna. Olen päässyt mitä mahtavimpiin harjoitteluympäristöihin, kuten kirurgian vuodeosasto, sisätautien vuodeosasto, ihotautipoliklinikka sekä päivystyspoliklinikka. Akuuttihoitotyö vei mennessään ja siksi olenkin päätynyt opinnoissani suuntautumaan akuuttiinhoitotyöhön!

Heidi on myös palannut äitiyslomalta takaisin, ihana saada Heidi taas porukkaan mukaan!

Maaliskuussa kouluttauduimme pHformulaan sekä ColorX-pigmentointien poistoon!

Maaliskuu on ollut kouluttautumisen juhlaa! Saamme hoitolaamme kaksi uutta hoitokokonaisuutta! Minä, Heidi ja Milla olemme kouluttautuneet pHformula- ihonhoitosarjaan ja ensimmäisenä Rovaniemellä, saammekin tarjota mahtavia ihon pinnoitushoitoja!

Mitä pinnoitus sitten on? Pinnoitus on innovatiivinen tapa kuljettaa puhtaita ja tehokkaita happoja iholle, ilman isompaa ihonpinnan ärsytystä! Palautuminen on nopeaa ja tulokset mahtavia. Eli happojen mahtavat ominaisuudet monelle erilaiselle iholle!

  • A.G.E -> Ikääntyvälle
  • A.C -> Aknelle ja epäpuhtuksille
  • M.E.L.A -> Pigmentoituneelle iholle sekä niille jotka kaipaavat ihonvärin tasoitusta
  • C.R -> Krooninen punoitus, kuten ruusufinni

Hoidoilla saadaan mahtavia tuloksia sarjana tehtynä! Hoidossa aina tarkistamme myös kotihoitotuotteiden käytön, jotta saat mahdollisimman hyvät tulokset hoidoista.

Suvi on parhaillaan kouluttautumassa Tampereella, ColorX- pigmentointien poistoon. Eli kohta meiltä saa myös pigmentointien poistoja.

Ihanaa Maaliskuun jatkoa ja nähdään hoitolalla!

 

 

Syksy 2021

Heippa hei!

Syksyn tulle Saaralla alkaa sairaanhoitaja-opintoidensa puolesta harjoittelu 20.9 ja jatkuu aina 18.12 asti. Tänä aikana Saara kyllä työskentelee, mutta aikoja on todella rajoitetusti. Ajat pystytään avaamaan vasta viimetingassa, sillä Saara saa tietää harjoittelunsa aikataulut vasta mennessä harjoitteluun 20.9. Joten älä huoli, aikoja kyllä tulee, mutta viimetingassa.

Hoitolassa tulee aloittamaan uusi kosmetologi Milla. Milla on aiemmin työskennellyt yrittäjänä alalla. Millalta luonnistuu niin kaikki perinteiset kosmetologiset hoidot, kuten kasvohoidot, jalkahoidot ja hieronnat. Näiden lisäksi Milla tekee klassisia ripsienpidennyksiä, kestotaivutuksia sekä browliftejä.

Valitettavasti jouduimme Siljasta luopumaan, hän lähti opiskelemaan Ouluun insinööri- opintoja. Kaikkea ihanaa Siljalle tulevaisuuteen, Hän on täyttä kultaa! ..tai ehkäpä saan hänet tänne meille heittämään keikkaa välillä, miltä se kuulostaisi?

Kevään hoitola ja Ihonhoitopäivä 29.5

Hei,

Kevät alkaa jo olla pitkällä ja kesä kolkuttelee ovella. Hoitolassamme hoidamme myös kevät siivousta ja järjestelemme paikkoja. Ihanaa, kesä tulee!

Oletko Sinä hoitanut jo ihon kesäkuntoon? Nyt uutuutena hoitolaamme on saapunut RF- eli Radiofrekvenssi kasvohoitolaite. Tämä laite on mainio laite ihon kiinteyttämiseen, nesteiden poistoon ja kollageenin aktivoimiseen. Radiofrekvenssilaite toimiin radiotaajuuden ja magneetin avulla, kuitenkin ollen erittäin turvallinen. Kasvohoito on miellyttävä, tuntuu iholla lämpönä. Rf- kasvohoitoon on mahdollista lisätä myös Skinbooster- biorevitalisaatio antamaan iholle kunnon syväkosteutta ja häivyttämään pieniä juonteita.

Tiedätkö mitä eroa on Skinbooster-biorevitalisaatiolla ja mesoterapialla? Monesti nämä kaksi sekoitetaan keskenään, vaikka nämä ovatkin hieman eriasia.

Skinbooster- biorevitalisaatiossa ihonpinnan alle syötetään kevyesti injektoimalla puhdasta hyaluronhappoa, noin 1ml verran koko kasvojen alueelle. Samalla voidaan hoitaa myös kaulan ja decolteen alue, mutta siihen tarvitaan toinen milli. Hyaluronhappo syväkosteuttaa ja häivyttää pieniä juonteita iholta, esimerkiksi ”tupakkarypyt”, antaa kimmoisuutta ja heleyttä iholle. Biorevitalisaatiossa pieniä ”helmiä” syötetään iholle hieman harvemmassa kuin mesterapiassa. Ihon alla hyaluronhappo leviää ja kosteuttaa erittäin tehokkaasti. Hyaluronhappo sitoo itseensä valtavan määrään kosteutta ja täten kosteuttaa ihoa ja saa juonteita häivytettyä.

Mesoterapiassa iholle syötetään erilaisia vitamiineja, tehoaineita yms. Mesoterapiassa liuoksen määrä on isompi ja se injektoidaan ihan lähekkäin, tehden pieniä ”helmiä” koko kasvojen alueelle tai neulaamalla iho. Mesoterapialiuos on hyvin juoksevaa nestettä.

Kauneushoitola Lapin Kauneus

Kuvassa käynnissä Radiofrekvenssi- kasvohoito

Ihon tehohoitopäivä järjestetään lauantaina 29.5

Lauantaina 29.5 järjestämme ihon tehohoitopäivän. Tuona päivänä teemme seuraavia hoitoja tarjous hinnoilla;

  • RF+ Skinbooster 1ml -kasvot 220€
  • RF+ Skinbooster 2ml- kasvot/kaula/ decolte 320€
  • Skinbooster 1ml- kasvot 149€
  • Skinbooster 2ml- kasvot/ kaula/ decolte 249€

Hoidot valitettavasti ei ole varattavissa nettivarauksessamme. Ota yhteyttä viestillä tai soittamalla 044-974 6300.

Hoitolamme

Henkilökohtaisista syistä johtuen, Marjo joutui jättämään hoitolamme ja toivotamme Marjolle kaikkea hyvää <3

Hoitolamme on saanut Marjon tilalle vahvistukseksi kosmetologi Annin, joka tekee hoitolassamme perinteisiä kosmetologisia hoitoja sekä rentouttavia vartalohoitoja. Anni tekee paljon iltaa ja viikonloppua, joten aikoja on saatavilla hoitolassamme erittäin laajasti. Tervetuloa Annin hoitoihin!

Heinäkuussa saamme joukkoomme vielä yhden ripsiammattilaisen, joka tuo lisää aikoja ripsien pariin! Maria on toiminut jo pidempään alalla, mutta muuttaa Tampereelta tänne Rovaniemelle. Innolla odotamme Marian saapumista, ja toivotamme hänet lämpimästi tervetulleeksi.  Infoamme myöhemmin Marian tarjouksista.

 

 

Terveiset Kauneushoitolastamme!

Hei,

Katsoimme vuoden takaista päivitystämme ja saimme huomata, että edelleen samoissa asioissa ollaan pandemian suhteen. Kyllä me jo niin toivoisimme tämän rauhoittuvan, varmaan kyllä moni muukin. Jouduimme perumaan muutaman suunnitellun koulutuksen etelään, mutta mukavampi lähteä reissuun kun se on varmasti turvallista.

On tähän vuoteen paljon myös uusia juttuja mahtunut. Ihanaa! Edellinen vuosi on ollutkin jotenkin niin synkän oloinen. Joulukuussa naapurimme Avainsuutari, päätti muuttaa liiketilansa lähelle Prismaa ja ehdotti meille hänenkin tilansa vuokrausta. Hetken siinä asiaa pohdittuamme, päätimme ottaa askeleen ja laajentaa hoitolaamme koko Koskikadun alakertaan! Samalla niin ihanaa ja pelottavaa. Edelleen olemme sitä mieltä, että tämä oli hyvä päätös. Saimme lisää henkilökuntatilaa, kaksi uutta hoitohuonetta ja hieman lisää säilytyspaikkoja. Samalla koko alakerta on nyt rauhoitettu meidän toiminnallemme!

Haemme myös laajenevaan hoitolaamme HIEROJAA! Ota yhteyttä rohkeasti!

Uusi puoli

Toinen uusi huoneemme

Meillä aloittaa myös uusi Kosmetologi/lähihoitaja Marjo! Sympaattinen ja tarkka Marjo on viimevuosina keskittynyt enemmän lähihoitajan hommiin, mutta nyt palo takaisin kosmetologin työhön on suuri. Marjo tulee tekemään hoitolassamme aluksi osa-aikaisena hommia, lähinnä iltojen ja lauantain merkeissä. Marjo tekee mm. jalkahoidot, kasvohoidot, käsihoidot, kestovärjäykset ja aromahieronta.

Uusi kosmetologi/lähihoitaja Marjo

Kosmetologimme Heidi on jäänyt nyt äitiyslomalle, ainakin hetkeksi. Ilmoittelemme kun Heidille on taas varattavissa aikoja, mutta tällä hetkellä Heidi nauttii ansaitusti äitiyslomasta ja valmistautuu vauvan tuloon.

Kosmetologimme Heidi on jäänyt äitiyslomalle.

Toivomme tästä vuodesta hieman tasaisempaa ja että pääsemme taas kouluttaumaan lisää!  Tervetuloa meille hakemaan hyvää oloa ja rauhaisaa mieltä <3

Kauneushoitola Lapin Kauneuden Tytöt