Ajankohtaista

Ajankohtaista

Syksy 2021

Heippa hei!

Syksyn tulle Saaralla alkaa sairaanhoitaja-opintoidensa puolesta harjoittelu 20.9 ja jatkuu aina 18.12 asti. Tänä aikana Saara kyllä työskentelee, mutta aikoja on todella rajoitetusti. Ajat pystytään avaamaan vasta viimetingassa, sillä Saara saa tietää harjoittelunsa aikataulut vasta mennessä harjoitteluun 20.9. Joten älä huoli, aikoja kyllä tulee, mutta viimetingassa.

Hoitolassa tulee aloittamaan uusi kosmetologi Milla. Milla on aiemmin työskennellyt yrittäjänä alalla. Millalta luonnistuu niin kaikki perinteiset kosmetologiset hoidot, kuten kasvohoidot, jalkahoidot ja hieronnat. Näiden lisäksi Milla tekee klassisia ripsienpidennyksiä, kestotaivutuksia sekä browliftejä.

Valitettavasti jouduimme Siljasta luopumaan, hän lähti opiskelemaan Ouluun insinööri- opintoja. Kaikkea ihanaa Siljalle tulevaisuuteen, Hän on täyttä kultaa! ..tai ehkäpä saan hänet tänne meille heittämään keikkaa välillä, miltä se kuulostaisi?

Kevään hoitola ja Ihonhoitopäivä 29.5

Hei,

Kevät alkaa jo olla pitkällä ja kesä kolkuttelee ovella. Hoitolassamme hoidamme myös kevät siivousta ja järjestelemme paikkoja. Ihanaa, kesä tulee!

Oletko Sinä hoitanut jo ihon kesäkuntoon? Nyt uutuutena hoitolaamme on saapunut RF- eli Radiofrekvenssi kasvohoitolaite. Tämä laite on mainio laite ihon kiinteyttämiseen, nesteiden poistoon ja kollageenin aktivoimiseen. Radiofrekvenssilaite toimiin radiotaajuuden ja magneetin avulla, kuitenkin ollen erittäin turvallinen. Kasvohoito on miellyttävä, tuntuu iholla lämpönä. Rf- kasvohoitoon on mahdollista lisätä myös Skinbooster- biorevitalisaatio antamaan iholle kunnon syväkosteutta ja häivyttämään pieniä juonteita.

Tiedätkö mitä eroa on Skinbooster-biorevitalisaatiolla ja mesoterapialla? Monesti nämä kaksi sekoitetaan keskenään, vaikka nämä ovatkin hieman eriasia.

Skinbooster- biorevitalisaatiossa ihonpinnan alle syötetään kevyesti injektoimalla puhdasta hyaluronhappoa, noin 1ml verran koko kasvojen alueelle. Samalla voidaan hoitaa myös kaulan ja decolteen alue, mutta siihen tarvitaan toinen milli. Hyaluronhappo syväkosteuttaa ja häivyttää pieniä juonteita iholta, esimerkiksi “tupakkarypyt”, antaa kimmoisuutta ja heleyttä iholle. Biorevitalisaatiossa pieniä “helmiä” syötetään iholle hieman harvemmassa kuin mesterapiassa. Ihon alla hyaluronhappo leviää ja kosteuttaa erittäin tehokkaasti. Hyaluronhappo sitoo itseensä valtavan määrään kosteutta ja täten kosteuttaa ihoa ja saa juonteita häivytettyä.

Mesoterapiassa iholle syötetään erilaisia vitamiineja, tehoaineita yms. Mesoterapiassa liuoksen määrä on isompi ja se injektoidaan ihan lähekkäin, tehden pieniä “helmiä” koko kasvojen alueelle tai neulaamalla iho. Mesoterapialiuos on hyvin juoksevaa nestettä.

Kauneushoitola Lapin Kauneus

Kuvassa käynnissä Radiofrekvenssi- kasvohoito

Ihon tehohoitopäivä järjestetään lauantaina 29.5

Lauantaina 29.5 järjestämme ihon tehohoitopäivän. Tuona päivänä teemme seuraavia hoitoja tarjous hinnoilla;

  • RF+ Skinbooster 1ml -kasvot 220€
  • RF+ Skinbooster 2ml- kasvot/kaula/ decolte 320€
  • Skinbooster 1ml- kasvot 149€
  • Skinbooster 2ml- kasvot/ kaula/ decolte 249€

Hoidot valitettavasti ei ole varattavissa nettivarauksessamme. Ota yhteyttä viestillä tai soittamalla 044-974 6300.

Hoitolamme

Henkilökohtaisista syistä johtuen, Marjo joutui jättämään hoitolamme ja toivotamme Marjolle kaikkea hyvää <3

Hoitolamme on saanut Marjon tilalle vahvistukseksi kosmetologi Annin, joka tekee hoitolassamme perinteisiä kosmetologisia hoitoja sekä rentouttavia vartalohoitoja. Anni tekee paljon iltaa ja viikonloppua, joten aikoja on saatavilla hoitolassamme erittäin laajasti. Tervetuloa Annin hoitoihin!

Heinäkuussa saamme joukkoomme vielä yhden ripsiammattilaisen, joka tuo lisää aikoja ripsien pariin! Maria on toiminut jo pidempään alalla, mutta muuttaa Tampereelta tänne Rovaniemelle. Innolla odotamme Marian saapumista, ja toivotamme hänet lämpimästi tervetulleeksi.  Infoamme myöhemmin Marian tarjouksista.

 

 

Terveiset Kauneushoitolastamme!

Hei,

Katsoimme vuoden takaista päivitystämme ja saimme huomata, että edelleen samoissa asioissa ollaan pandemian suhteen. Kyllä me jo niin toivoisimme tämän rauhoittuvan, varmaan kyllä moni muukin. Jouduimme perumaan muutaman suunnitellun koulutuksen etelään, mutta mukavampi lähteä reissuun kun se on varmasti turvallista.

On tähän vuoteen paljon myös uusia juttuja mahtunut. Ihanaa! Edellinen vuosi on ollutkin jotenkin niin synkän oloinen. Joulukuussa naapurimme Avainsuutari, päätti muuttaa liiketilansa lähelle Prismaa ja ehdotti meille hänenkin tilansa vuokrausta. Hetken siinä asiaa pohdittuamme, päätimme ottaa askeleen ja laajentaa hoitolaamme koko Koskikadun alakertaan! Samalla niin ihanaa ja pelottavaa. Edelleen olemme sitä mieltä, että tämä oli hyvä päätös. Saimme lisää henkilökuntatilaa, kaksi uutta hoitohuonetta ja hieman lisää säilytyspaikkoja. Samalla koko alakerta on nyt rauhoitettu meidän toiminnallemme!

Haemme myös laajenevaan hoitolaamme HIEROJAA! Ota yhteyttä rohkeasti!

Uusi puoli

Toinen uusi huoneemme

Meillä aloittaa myös uusi Kosmetologi/lähihoitaja Marjo! Sympaattinen ja tarkka Marjo on viimevuosina keskittynyt enemmän lähihoitajan hommiin, mutta nyt palo takaisin kosmetologin työhön on suuri. Marjo tulee tekemään hoitolassamme aluksi osa-aikaisena hommia, lähinnä iltojen ja lauantain merkeissä. Marjo tekee mm. jalkahoidot, kasvohoidot, käsihoidot, kestovärjäykset ja aromahieronta.

Uusi kosmetologi/lähihoitaja Marjo

Kosmetologimme Heidi on jäänyt nyt äitiyslomalle, ainakin hetkeksi. Ilmoittelemme kun Heidille on taas varattavissa aikoja, mutta tällä hetkellä Heidi nauttii ansaitusti äitiyslomasta ja valmistautuu vauvan tuloon.

Kosmetologimme Heidi on jäänyt äitiyslomalle.

Toivomme tästä vuodesta hieman tasaisempaa ja että pääsemme taas kouluttaumaan lisää!  Tervetuloa meille hakemaan hyvää oloa ja rauhaisaa mieltä <3

Kauneushoitola Lapin Kauneuden Tytöt

Ajankohtaista

Hei,

Pitkästä aikaa! Tämä aika on kyllä haastavaa, mutta koitetaan päästä tästäkin yli!

Teemme kaikemme, että hoitolassamme on hygienia kohdallaan. Olemme aina olleet tarkkoja hygieniasta, mutta näinä aikoina kiinnitämme asioihin entistä enemmän huomiota. Hoitolassamme ei ole yhtäaikaa yli 6:tta henkeä, ja jokainen on omissa huoneissaan hoitajan kanssa. Toivomme siis, että uskallatte käyttää palveluitamme huoletta! Olemme auki niin kauan kun saamme vain olla, ja pysymme terveinä! Toivomme myös, että et tule sairaana hoidettavaksi vaan siirrät aikaasi. Muutoin normaalit ajanvaraus säännöt pätevät, eli peruuttamattomat ja alle 24h perutut ajat, veloitamme palvelusta 100% hoidon hinnasta.

Olemme myös päivittäneet uuden ajanvarausohjelman, Timman. Timmahan on vanha tuttu, mutta palaamme siihen vuoden Phorest- kokeilun jälkeen. Timma palvelee meitä hoitolana paremmin, sekä mielestämme Timma on myös ulkonäöllisesti mielyttävämpi sekä helppokäyttöisempi.

Uutuus Rovaniemellä, Hydrogen-ihonhoito!

Yksi koulutusreissu on nyt saatu melkein päätökseen Helsingissä. Matkaan tarttuikin vielä enemmän kun uskalsin edes toivoa! Sain uutta oppia mahtaviin Medik8-sarjan kemiallisiin kuorintoihin (jotka myös uudistuivat), mutta kirsikkana kakun päällä oli tänään käyty Hydrogen-ihonhoitolaitteen koulutus ja sen saapuminen ensimmäisenä hoitolana Rovaniemelle on ihan mahtavaa! Tuntuu niinkuin olisin löytänyt yhden puuttuvan palasen kasvohoito-valikoimiini.

Itse tänään hoidon saaneena, voin sanoa kuinka selvästi paremmalta iho tuntuu! Freshiltä, puhdistuneelta ja kirkkaalta, mitä muuta voisi toivoa? Hoito ei sattunut, tuntui lähinnä aivan ihanalta ja rentouttavalta (mitä nyt uteliaisuudeltani pystyin rentoutumaan). Itselleni hoitovalikoimiin tulee kaksi erilaista Hydrogen-kasvohoitoa 60min ja 90min.

Miten Hydrogen toimii? Hydrogen toimii ihoa kuorivasti ja ihohuokosia puhdistavasti veden ja vedyn avulla. Kasvohoitolaite pystyy puhdistamaan ihoa syvältä huokosista asti. Hoito estää vapaiden radikaalien hyökkäyksen solukalvolle, soluytimeen ja DNA:han. Poistaa myrkyt solun sisä- ja ulkopuolelta. Vety on maailman pienin elementti ja kun kaksi vetyatomia laitetaan yhteen syntyy vetymolekyyli H2. H2 on toimintakykyinen vedessä sekä öljyssä, joten sillä on ihanteellista hoitaa ihoa. Solukalvo sisältää öljyä ja vettä, joten H2 pystyy tunkeutumaan sen läpi.

Hoito on turvallinen eikä siitä ole palautumis aikaa. Hoito sopii mm. kuivalle-, ryppyiselle- ja elottomalleiholle, ohentuneelle iholle, couperosaiholle, epäpuhtaalle- ja akneiholle, laajentuneille ihohuokosille, ilmansaasteista-, elämäntavoista- tai ulkoilusta herkistyneelle iholle, ilmastoinnille altistuneelle iholle. Hoidon tarkoituksena on puhdistaa, kirkastaa, kosteuttaa ja lisätä ihon vastustuskykyä.

Olen todella innoissani voidessani tarjota Teille tällaista hoitoa! Laite saapuu hoitolaan ensi viikon aikana, ja ilmoitan kun hoidot ovat varattavissa!